Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Androidos tablet topic
 - E-book olvasók
 - Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik

- 

PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nevar
aktív tag
válasz

whitezo88

üzenetére
						Jah, ez igaz, és még így is 4-5 hónap kellett neki a vállashoz, és ő tényleg nem csinált mást. Egyébként pár hete beszéltem pár mondatot Goldsword-del, mintha kezdene felnőni. Jönni akart volna hozzánk arénázni, de mondtam neki hogy azután amit wow.hu-n leműveltek ne is gondoljon ilyesmire. És nem "kurvaanyád" meg "hulyáköcsög" meg stb volt a válasz, hanem belátta hogy tényleg nagy f@szok voltak, meg hogy azóta sokat komolyodott. Ennek ellenére természetesen nem vettem be. Xavidapro viszont még mindig 10 éves szinten van, vagy még ott se.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
 - Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest