Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
k.kristof #60167 üzenetére
Hmm tetszik ez a Sliders-es hasonlat. Egy fokkal így rendbe rakja nálam a dolgokat. De szó ami szó tényleg hülye lépés volt. Maga Draenor tetszik mint helyszín és szeretem is, de lore ügyileg szerintem nem gondolták át teljesen.
Én félig meddig kényszer megoldásnak gondolom, mert már gyanős lenne, hogy egy újabb sziget jelenik meg Azeroth tengereiben. alul jártunk már, felül is úgy ahogy. Nem maradt más mint off world. Ott volt outland amit az emberek szerettek, akkor miért is ne revampoljuk. És hozzáácsoltak egy "Móricka" lore-t.Amúgy a sok kacsa ami a kiegek előtt megjelenik néha nem is hülyeség. Pl az említett nagás móka nekem is tetszene (és azzal nem is borzolom a kedélyeket hogy én személy szerint Ilident is szívesen látnám újra).
Csak bele kell gondolni, hogy mostanra már elég bajos akkora, új kiegészítőnyi zónákat létrehozni, illetve azokat elhelyezni.
Lehet hogy tényleg az Emerald Dream lesz a következő, ahol megküzdhetünk majd N'zothal meg díszes kompániájával.. Nekem ez lenne a logikus következő lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest