Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Arnold2

őstag

válasz k.kristof #60167 üzenetére

Hmm tetszik ez a Sliders-es hasonlat. Egy fokkal így rendbe rakja nálam a dolgokat. De szó ami szó tényleg hülye lépés volt. Maga Draenor tetszik mint helyszín és szeretem is, de lore ügyileg szerintem nem gondolták át teljesen.
    Én félig meddig kényszer megoldásnak gondolom, mert már gyanős lenne, hogy egy újabb sziget jelenik meg Azeroth tengereiben. alul jártunk már, felül is úgy ahogy. Nem maradt más mint off world. Ott volt outland amit az emberek szerettek, akkor miért is ne revampoljuk. És hozzáácsoltak egy "Móricka" lore-t.

Amúgy a sok kacsa ami a kiegek előtt megjelenik néha nem is hülyeség. Pl az említett nagás móka nekem is tetszene (és azzal nem is borzolom a kedélyeket hogy én személy szerint Ilident is szívesen látnám újra).
    Csak bele kell gondolni, hogy mostanra már elég bajos akkora, új kiegészítőnyi zónákat létrehozni, illetve azokat elhelyezni.
    Lehet hogy tényleg az Emerald Dream lesz a következő, ahol megküzdhetünk majd N'zothal meg díszes kompániájával.. Nekem ez lenne a logikus következő lépés.

Új hozzászólás Aktív témák