Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Pánik a memóriapiacon
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
A francia hatossal nagyon nehéz, de nem lehetetlen, egy példa: [link] Nagyon rá kell állni vele a forró pontokra, ahol több ellenség szokott ügyeskedni kis területen. Himmelsdorf hegytető a másik ilyen pl. A brit 7-el is megcsináltam Himmelsdorfon, de azzal arannyal, annak már 4,5m a splash sugara.
Érdekes ez, de mióta van a PM, figyelgetem ha nagyon jó artysta van és a francia 8-t már feltűnően sokszor láttam, hogy top sebző bőven 3e feletti eredménnyel és többször volt top xp is, ami kell majd a végső küldetéshez az obj260-ban (mondjuk lehet, hogy soha nem jutok el oda, ha ilyen tempóban haladok
)Más arty nekem nem tűnt fel ennyire, de a francia 8-as jó lehet nagyon, arty szemmel nézve pontos ágyú, gyors célzás.
Mondjuk a gyakoriságot úgy kell érteni, hogy kb 3-400 csata alatt kb 8-9 ilyen esetet láttam és abból 4-5 a francia 8 volt. Nekem ez elégséges info arra, hogy a francia 8-t be kell szerezzem a kemény pm küldetésekhez. Mondjuk a területsebzésre az sem alkalmas, arra másik arty kell.
A másik arty ág a brit amit kihúzok, egyrészt tier5-nél lehet kezdeni, a valentine-ról kifejleszteni a bishop-ot. Másrészt az fv egy egyedi arty-scout kombinált játékmód, ami érdekes és egyedi. Harmadrészt a kálhyacsövön is belőnek, lásd circon videóját, ahol átlő a hegyen karelián.
Az amcsi tier10 artynak böszme nagy a splash dmg, a tier9-t is dícséri mindenki, még QB is, az is jó lehet.
-
ddt500hu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Gumi és felni topik
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Azok arról híresek, hogy kicsit sebeznek de gyorsan töltenek. Bármelyik másik jó. Német oldalon a 8-as arty már megkapja a 10-es ágyút, annak meg 7-10m a splash-e. Én azt mondom: angol, amerikai, német, orosz.