Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
zozyk #157622 üzenetére
Nem tudom honnan szedik ezeket az infókat, de úgy általában a wot weboldalon már kint szokott lenni a teszt szerós bejegyzés legalább egy nappal előtte.Eddig meg ha megnézitek semmi,de még fórumon se.Lehet oroszoknál már hamarabb menni fog de kétlem,szerintem ez csak kamu hír
Most néztem klienst,csak 0.21 verzióra frissített,legalább is nekem...
-
válasz
zozyk #157616 üzenetére
Ez is egy megoldás
Nekem nagyon jól jött, hogy győzelem esetén az ünnepek alatt 4-5k xp-t kaptam. Aztán ahogy meglett az E5-re való, már ment is a 'csába.Az egy másik dolog, hogy mindig vannak "ezt az ágat kihúzom" terveim és a most meglévő két 10-es tankkal(Patton, E5) nem nagyon játszom. Jelenleg a VK100.01P a cél, mert megtetszettek a németek a VK45.03 alapján. Inkább azt a vonalat kellett volna tolnom a japán helyett, mert az O-HO annyira nem bejövős.
-
Gyuri27
félisten
válasz
zozyk #157497 üzenetére
Mire össze spotolsz 3-4k-t ami rendes xp. Addig egy 700-800hp-s lightal 1200-1300 már lila wn8 (ha épp nem akkor majdnem). Mennyivel egyszerűbb hátulról lőni a spotot.
De nem vitatkozom. Keress rá a topikban le lett írva melyik osztály mire kap több xp-t és mire kevesebbet.
Márpedig a light a spotra kevesebb xp-t kap mint a sebzésre. Míg a td a sebzésre kap kevesebbet. -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #157368 üzenetére
Rohadtul elfelejtitek, hogy ez nem egy egyszemélyes árkád játék, ahol Te vagy a sok gép ellen és lövöd őket halomra és haladsz egyre előrébb a pályákon, hanem itt van rajtad kívül még 14 másik, akinek ezzel a - fát döntögetek, tankot mosok (had ne mondjam milyen gondolkodással) - tönkre vágod a "szórakozását" játékát! Mert az az illető, hiába feszül meg és próbál mindent megtenni, ha a játékon belül egyre több ilyen degenerált - és most nem Rád célzok
- gondolkodású játékos vagy BOT van, akik miatt hiába való minden! Szomorú, hogy ezt értelmes, felnőtt - de akár normális gyerekek is - nem tudják felfogni, megérteni! Ezért tart ott az ország, ahol. Mikor emberek nem tudják felmérni vagy éppen elfogadni saját képességeiket, mert azt gondolják, hogy Ők a "Janik", miközben meg annyira sötétek mint afró asszony picsáján a májfolt!
Krytec: lehet, hogy nyertünk, de nem rajtad múlott!
(#157386) zozyk: "Mi alapján , milyen jogon döntöd el TE hogy ÉN hogyan játsszak egy játékot?" - nem nekünk kell, kellene eldönteni, hanem Nektek - nem is értem miért vállalod ezt fel a saját nevedben is, mikor tudom, hogy Te nem ilyen játékos vagy!?
- felfogni, hogy ez nem az a játék, ahol ilyet lehet csinálni: tankot mosni, fákat döntögetni, tankot vezetgetni! Ez nem egy szar DVD-s egyszemélyes játék, itt nagyban befolyásolod több másik ember játékát! Nem hiszem el, hogy ezt ennyire nehéz felfogni! Ehhez szerintem még diploma sem kell!
(#157390) Yofej75: közel sem kell az életemnek lennie ennek a játéknak, mint ahogy nem is az, szinte alig van rá időm, hogy játsszak, DE van annyi eszem, hogy fel tudom fogni, amit korábban már több ízben is leírtam! Ehhez kell felnőni többeknek és akkor nem lesz szerintem gond - még itt a fórumon sem.
(#157402) Yofej75: 1-es pont: pont azért nem lehet csapatjáték - aminek lennie kellene - mert rengeteg hozzád és az itt fennhangon szólókhoz hasonló inkább nem mondok semmit, vannak a játékban, akik úgy állítják be ezt a játékot, mint egy egyszemélyes árkád játék! No itt kezdődnek a bajok! Ezen kellene változtatni és nem nekünk, akik csapatjátékként próbáljuk meg játszani! Mert hogy én simán oda megyek segíteni is, ha vki bajban van és látom, hogy segítségre szorul, vagy vissza megyek bázist védeni, ha látom hogy az enemy már húzza és nem arra megyek, hogy minél több sebzésem legyen mielőtt befoglalnak! Ezt kellene mindenkinek tennie, csinálnia és akkor sokkal jobb lehetne ez a játék!
-
Gyuri27
félisten
válasz
zozyk #157393 üzenetére
Megint ott tartunk, hogy miért akarsz csapat játékot játszani ha nem akarsz a csapat hasznára lenni?
Ez egy csapat játék. De úgy látom ez még nem tünt fel.
Meg az sem, hogy a gyöztes csatában azért jelentősen több xp, buznyák esik le.
Amúgy felölem úgy játszol ahogy akarsz. Más is. Csak akkor nem kell csodálkozni ha véletlen le leszel láncolva és halsz. Vagy véletlen nem tudsz visszatolatni és halsz. Mert ugye én is úgy játszom ahogy akarok. ha meg nem tetszik mehetsz másik játékot játszani. -
Gyuri27
félisten
válasz
zozyk #157386 üzenetére
Ez egy csapat játék bizonyos céllal. Aki maganzót akar játszani meg a tájban gyönyörködni az játszon adventurét. Ha mindenáron tankost keressen single tankos gamét.
Yofej75: nem ez az életem. Szeretnék azon a szinten játszani amennyi a tudásom. Olyanokkal akik hozzám hasonlóak. Ennyi. Szeretnék narancsokkal-zöldekkel-kékekkel játszani.
A siemka botok meg játszanak együtt, nézegessék együtt a fákat.
Ezért volna jó ha a gyöztes csapat utolsó 5 tagja úgy lenne jutalmazva mint ha vesztett volna a csapat. A vesztes csapat első 5 embere meg úgy min ha gyözött volna a csapat. -
e-newsee
addikt
válasz
zozyk #157309 üzenetére
Tényleg. Én a cikk hozzászólásai között találtam, de nem voltam benne biztos, hogy ezt adja.
Viszont utána pár perccel már asszonyka accján már nem fogadta el. És havernál sem. Ahogy nézem a hozzászólásom idejét, szerintem épp elcsíptem még a 17:00-ás lejárat előtt. Vagy nemtom. -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #157177 üzenetére
Add el!
Nem tudom, ki hogy van vele, kinek mennyire jött be az AMX30 Prot., de nekem baromira fekszik és tetszik. Nem is megy vele rosszul.
És ugyan így vagyok a sokat szidott Tiger P-el is:
Nem tudom ki, hogy van a Karácsonyi akciókkal, de szerintem ez most baromi jóra sikeredett! Ezek a bónuszok kifejezetten jól jöttek és még a játék sem ment rosszul
HETI akció sorozat - lehet ismét szerezni személyes boost-okat! (úgy is eléggé megcsappant a számuk)
Tulajdonképpen nem is nehéz teljesíteni, majd mindegyik nap elég 1-2 csata hozzá. Csütörtök és péntek az, ahol már győzelem is szükséges! -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #156876 üzenetére
Nem tudom ezt láttad-e már annak idején - nem mai csata - itt is a The End kiírása előtti utolsó utáni pillanatban sikerült visszalőnöm a foglalást - Malinovka, közös zászló foglalás Mutz-al tier9-ben.
-
h1mpi
félisten
-
Fel
addikt
válasz
zozyk #156437 üzenetére
Nekem a napokban egy ilyen jött:
Nem vagyok egy nagy artista... most is csak a személyes küldetéseket hajtottam.
Nem lett volna rossz csata, ha összejön az utolsó megmaradt ellenséges Strv S1-en, az utolsó lőszerrel egy jobb találat, és nem csak százegynehány sebzést dob a cirka 300 hp tankra...------------------------------------------------------------------
Másnak is vacakol most a wot? Az EU2-t nem is jelzi a szerók között, az Eu1-en embertelen diavetítétes show volt 200-250 ms-os ping mellett... Még jó, hogy csak egy próbakört mentem, mert az első szándék az volt, hogy aktiválok személyes bónuszt..
-
lacibacsi
addikt
válasz
zozyk #156255 üzenetére
Felszerelés akciót tehettek volna januárra! Az új tankjaim itt vergődnek pőrén. Tudom, csak én vagyok csóró, de azért nem mindegy, hogy 500k, vagy 250k egy vert.stab...
(#156263) Viktoár: Mégis milyen konteózást akarsz? A döntött páncél azért pattint rendesen, még nagyobb átütésű lövedéket is...
-
jr1994
addikt
válasz
zozyk #154879 üzenetére
Nem gondoltam volna, de ultrán is szépen ment a demó, 13000 pontot hozott ki eredménynek
No kis technikai jellegű kérdés akkor. Bekerült a gépbe az 1050Ti, de a processzor még mindig i3-2120. Néhány pályán max grafikán is megy 60 fps-sel, viszont máshol hiába veszek vissza pár dolgot, nem hajlandó 45 fölé menni és mintha szaggatna a kép. Ez miért lehet? A proci fogy el? 1680*1050-en játszok.
(#154895) kchryss: még nem játszottam vele (nem is fogok
), de nem kell egy tanknak OP-nak lenni ahhoz, hogy idegesítő legyen.
-
Lanash
senior tag
-
po1son
addikt
válasz
zozyk #154449 üzenetére
Ne érts félre, én is szoktam játszani elég sokat arty-val és szeretem is őket, de szilánkosra törném a kezét, akinek az arty arról szól, hogy xvm bekapcsolva és keressük meg a kéket-lilát.
Persze galervin93 úgy gondolja, hogy ezek a játékosok csinálják jól, érdekes módon a csata végére csak azt lehet látni, hogy összességében alig tettek valamit hozzá a csatához, mert 1-2 játékost fókuszáltak egész idő alatt.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
zozyk #154451 üzenetére
Az E-penis semmitől nem nő, az nem olyan fajta...ami nő az esetleg az arc.
Akinek a mottója a "stat mindenek felett" az nem is fog sosem artyval
jólsehogysem játszani, mert az a közvélemény szerint nyomorult dolog, ördögtől való stb.Én játszani szeretek. Van amikor igenis SPG-vel van kedvem kikapcsolódni pl így vagy így
Persze titokban irigykedem én is a nálam jobban játszókra de ez általában gyorsan elmúlik
(#154452) h1mpi jaja, valakinek meg kell védeni az artykat is
(#154446) zozyk vagy nincs semmi a link mögött vagy csak nem tudom megnyitni...
-
joergie
őstag
válasz
zozyk #154426 üzenetére
Pár nap utána tegnap este újra játszottam. Olyan retardáradat volt, teljesen felborult mapcontrol, eszetlen játékosok mindenhol. Jön a holiday season, ilyenkor platoonozni meg lightozni kell, én az artyt (legalábbis egyedül) elfelejtem egy időre, pedig azt kéne húznom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest