- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Emu
őstag
-
Jadro
veterán
válasz
h1mpi #130509 üzenetére
Én dettó, csak kicsivel vagyok felette. Viszont a tendenciám növekvő. Többet ki lehet hozni ebből a gépből.
Ez a Strv 74 viszont nagyon kemény. Ma is olyan köröket tolok vele, ami távol áll a tudásomtól. Ezzel mégis összejön.
Már 2500 WN8-nál járok 60 menet után és a WR-em is majd' 68%. Ez nagyon messze van az átlagomtól. Tetszik ez a gundep és jól teljesítenek benne a csajok.
Leárazáskor veszek rá festést sztm, mert ez tuti megtartós gép.
-
-
adamgreen
senior tag
válasz
h1mpi #130456 üzenetére
Ahogy néztem eléggé butitot grafikán játszik plusz a gépe se egy nasa konfig de nem is olyan rossz.
Az más kérdés használ e más tweaker addont mert ugy létezik.Nete is30/6 ahogy nézem az adatlapját.
2 dolog lehet : szarul van optimalizálva egy két pálya vagy a net szolgáltatoja ping részröl nagyon jó.Mondják még ezt a szerver oldali célkeresztet is hogy ki be kapcsolgatással lehet változás.én még nem tapasztaltam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi #130261 üzenetére
Ezt mondom nagyon rég óta, ha megismered másképp és jobban állsz hozzá, teljes képet kapsz róla...
Csapee: wn8adhoz képest mégis alacsony a Hummel 1100 míg az FV ami közelre pontosan és gyorsan lő már jobb 1900, 90-90 csata után. Viszont nagy GW-k szintén ~1900 , jó sokat mentél velük.
Legalább te ismered őket.
-
KisApám
addikt
válasz
h1mpi #130116 üzenetére
Nem hogy a FORRÁS beállításon, de még a MAGAS beállításnál is rengeteget "bufferkedik".
Ahogy írtam, a YouTube meg tökély hozzá képest. De sajna sokan nem ott streamelnek.Megvan a TardsPlaya, de az meg NEM működik, nem tudom miért... ez a válasza, ha egy streamet el akarok indítani rajta: "(1) Error: Bad Request"
-
-
Carasc0
őstag
válasz
h1mpi #129492 üzenetére
Hogy csináljátok ezt komolyan? Tuti van valami taktika amit nem tudok. Erről hol tudok olvasni. Ezt a "hol lőjjem meg atankot" c. részt azért nem értem, mert néha olyan gyorsan történnek az események, hogy esélyem sincs még arra sem, hogy jól megnézzem atankot magamnak hogy hol lőjjem meg. Én ott tartok, hogy meglátom a piros körvonalát, összeszűkűl a kör és tűz... Tuti béna vagyok, de nem értem hol kellene elkezdeni a dolgokat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #129483 üzenetére
Semmi értelme a 10-s vasaknak. 9-s kell 10-s csővel oszt csók.
Nekem is magas mikor tudom átütni azt a vasat. Mondjuk én tudom magamról, hogy hülye vagyok hozzá.
Viszont mikor én benne ülök vannak akik simán átütnek. Szal nem lehetetlen.
Én nem sírtam a nerfért. Beláttam jobban kell játszani. Az, hogy a wg a sok sírós hülyére miért hallgat az más kérdés.
Persze az megint érdekes, hogy egy-egy tankot hányszor kell nerfelni meg buffolni.
Meg az is kérdés, hogy ebben a játékban más baj nincs is mint az e5 kupolája? Tényleg nincs?Nyilván nerfelni kell az összes t10 heavyt aminek van egy kis páncélja. Játszódjon mindenki táras genyákkal. Mer az jó. Vagy artyzon. Mer az is jó.
-
notika77
senior tag
válasz
h1mpi #129327 üzenetére
Szerintem azzal is óvatosan kell bánni, mert egyrészt ő is hibázhat, másrészt a régi modokra lehetnek új fejlesztések, amitől már csaló mod lesz. Pl. a régi autoaim rásegítés csalásnak van minősítve, erre ezt a funkciót kiszedték a modból és legális lett. De a múlt héten belekerült egy olyan fejlesztés, amivel jobb gombbal egy időablakot tudsz nyitni, amin belül, ha rácélzol a befogandó tankra akkor azt befogja és így megint könnyebb lett az autoaimet rátenni az ellenséges tankokra. Nem annyira könnyű, mint mikor elég volt csak a tank környékére célozva jobb gombbal klikkelni, de a gyárinál megint sokkal egyszerűbbnek tűnik és nem vagyok benne biztos, hogy nem találtatik csalásnak.
Azért írom, hogy egyszerűbbnek tűnik, mert (még) nem használtam, de valószínűleg nem nehezítésként fejlesztik ezt a funkciót. -
ballington
addikt
válasz
h1mpi #129200 üzenetére
Tegnap kicsit artiztam, húztam a Lorr 155 50-et. Arctic Region, ketten maradtunk egy 155 51-el. Én elvéreztem, de mielőtt az enemy befoglalt volna, Ő átment td-be. Először egy S-51-et, majd egy T25/2-t szedett ki. És nem állva és célozva, nem. Menet közben bakker. Már csak 35-40k xp és nekem is meg lesz.
-
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #129052 üzenetére
Igen, ez már a 2. erős szórás nerf lenne. Egyetlen előnyét látom, hogy a modulra célzó aimbotosok hatékonysága csökken, mert nekik is össze-vissza szállna a lövedék.
De most komolyan, ennek a játéknak a legalapvetőbb mechanikája az hogy célzol és lősz. De ilyen szórásképpel a jelenlegi pontosság mellett ez tiszta szerencsejáték lenne. Ha növelnék a pontosságot akkor elfogadnám a szórás csökkentését, de így sokszor akkora a célzókör mint az egész célzott tank és hogy hol találod el azt az rng döntené el.
Arról nem is beszélve, hogy azért vannak feljegyzések a történelmi tankok pontosságáról. Sokkal pontosabbak voltak, mint a játékban.
Ha már van +-25% az átütésben és a sebzésben akkor legalább 10-ből 9x menjen annak a pontnak a közelébe a lövedék ahova célzom.IS-5-tel osztagoztam tegnap. Szinte csak teljesen beszűkülve lőttem és azokra a pontokra ahova lőni kellett. Ott sebzett volna a lövésem, de még a mostani rendszerben is annyira pontatlan az IS-5, hogy ha a kör szélére szállnak a lövedékek pattogok mindenről. Tegnap is rengeteget pattantam pedig viszonylag közelről lőttem. Semmi szükség ezt még tovább rontani.
-
Emu
őstag
válasz
h1mpi #129017 üzenetére
Lehet többet kellett volna játszanom, mert 20 csata alatt nem vettem észre
Steppes map, előregurultam az előttem lévő bokorhoz már villant is a lámpa. Sand River védés, hátul a dombokon bújócskázva álcahálóval is elég gyakran villant a lámpa. Lehet user error, vagy csak nagyok voltak az elvárásaim, nem tudom.
Ha E25-nek OP a kamója, a svédeknek jó, egy RHM-nek átlagos, akkor a skorpio álcája pocsék
-
SoulReaver
veterán
válasz
h1mpi #128996 üzenetére
Én most a 9-es Bc 155 55 -el szopattam magam tegnap. Pontosnak pontos, HA teljesen beszűkült, viszont akkor is lő olyanokat mellé, pedig maxos legénységem van+ BIA, de nem lehet pl ventit berakni nekik, pedig zárt, na mind1.
Puha tankokba veri az 1200-as sebzéseket, de a keményekbe csak 200-600 -ig. Van amiről pattan is... Két löveg van hozzá, a másodiknál csak annyi különbséget láttam, hogy nem 7 sec a célzás, hanem csak 6.5
Általában ammo rack-el ér véget a pályafutása...
-
po1son
addikt
válasz
h1mpi #128986 üzenetére
Akkor úgy látszik, hogy csak én vagyok peches, mert nekem egy szerencsekerék az arty. Az esetek többségébe mellé lövök és persze teljesen össze vagyok szűkülve az ellenfélre....
Van egy 10es német (legnagyobb hulladék arty) és egy 10es francia táras és egyszerűen nem juttok tovább obj260 küldetésekbe... Röhejes, mert van még 6 küldetésem artyba a maradék 4 tank típusnál nincsen ennyi összesen... -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi #128981 üzenetére
Nekem ne mond 50.7 -ről közel 5-600 csata kellett hogy végre 51 legyen erre 100 csata alatt ismét visszaestem a kiindulási szintre persze tudom hogy 1000-es wn8 -al ne csodálkozzak de kezd elegem lenni a 6 napja tartó szériából.
Na meg a hihetetlen (vagy csak én nem találkoztam még ilyennel) esetekből, két arty hazavág az ok de hogy E 3 sarkáról belém vág az FV arty 707-et az má wtf -
válasz
h1mpi #128804 üzenetére
Ma főleg artyztam, mert kell a küldikhez, és ugye tudjuk, hogy ott sokkal többet számít az RNG, így hiába vagyok a top sebzők között szinte mindig, nem számít sokat a nyeréshez. Ehhez még hozzájönnek olyanok is, hogy beszólnak olyan játékosok, hogy noob arty, akik 45k játék után is csak 46% nyerési arányig jutottak, és a heavyjükkel végigcampelik a játékot a lehető legtávolabb az ellenségtől, majd meghalnak úgy, hogy egy sebző lövésük sincs. A hasonló paraméterekkel rendelkező klántársa meg vízbe öli magát a játék vége felé (az sem sebzett semmit).
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #128714 üzenetére
Szerintem is jobb. A sebesség többer ér ebben a metában. A hátsó torony miatt viszont nagyobb tudást igényel, nehéz vele jól játszani. Én még ki sem próbáltam csak gyakorlóban gurultam vele.
E100-nak és ennek is terveznek egy kis pen és pontosság buffot amúgy.
SUPERTEST: VK 72.01 (K) REBALANCEAverage Damage per Minute changed from 2045 to 2250: +205
Average AP Penetration changed from 235 to 246: +11
Aiming Time changed from 3.4s to 2.9s: -0.5s
Rate of Fire changed from 2.73 to 3: +0.27
Ammo Capacity changed from 24 to 35: +11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged