Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
válasz
ddt500hu #245542 üzenetére
Én rögtön első frontline csatámban azzal próbálkoztam, mint randomban, hogy majd a végén indítom a boost-ot és akkor kb. 4 csata is belefér. Aztán meglepődtem rendesen, hogy nem tudom előhozni semmivel a boost-ok csata közbeni kezelőfelületét. Szerintem kchryss nem próbálta élesben, csak gondolta
vagy pedig az orosz szerveren működik a dolog (ha jól emlékszem, ő ott tolja).
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #245522 üzenetére
Már lehet aktiválni a boostereket a csatában is, nem csak a garázsban. "N" gombot lenyomod és előjön az aktiváló menü.
Ha bemész frontline csatába és a csata vége előtt aktiválod a tartalékot akkor 4 csata biztos belefér, de van hogy 5 is.
Ennek a módszernek az egyetlen hátránya hogy ha olyan aranyhal memóriád van mint nekem akkor elfelejted aktiválni a csata vége előtt és így fenn áll a veszélye hogy pár csatát mész bónuszok nélkül. -
hulp01
senior tag
válasz
ddt500hu #245502 üzenetére
Nem tudom hogy jön ez ki nálatok, hogy ennyivel több creditet farmoltok. Csak prémium tankkal játszva goldammo nélkül 120-150k körül jön ki egy csata (nem prémiummal 8-10k sebzéssel). De háromszor annyi ideig tart, mint egy random csata.
Ráadásul ez a random faktor totál agyrém. Ettől csak akkor válik élvezetesebbé, ha mondjuk bead 2 arty-t meg egy légicsapást. Cserébe ha bead két látótávnövelőt meg egy engineert, akkor b@szhatom. És ez a credit hozamra is eléggé hatással van. Tök sok sebzést össze lehet hozni a bombázásokkal meg az arty-val. -
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #245172 üzenetére
Tarts szünetet, de ne pár napot vagy egy hetet. Hónapot vagy hónapokat. Amikor én is azt érzem hogy nem ad semmilyen élményt a játék, félreteszem és keresek más elfoglaltságot. Aztán több hónap után megint lesz kedvem egy darabig és akkor leülök elé.
Elit3Zotya: Ú az nagy cumi így.
Írj nekik hogy megakartad venni de kicsúsztál az időből hátha a "venni" -től vérszemet kapnak.
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #245091 üzenetére
Az enyém sem fényes, cserébe nem is "oktatok" senkit a csata után. Csata alatt szoktam pingelni meg segítséget kérni, túlnyomórészt feleslegesen.
Pár nappal ezelőtt volt egy csata amiben a szegény VZ55-ünkre ráesett egy kranyó platoon. A VZ kitárazott és elkezdték csipegetni a hp-ját. Jeleztem neki hogy kezdjen el visszavonulni, közben meg begurultam elé shildelni a kaijuval. Csodák csodája megköszönte.
Pedig ahányszor tehetem beviszem a hp-mat, azért van. Főleg ha 3k+ -os szörnyeteggel vagyok.
Ritkán kapok visszajelzést a társaktól, de azért előfordul a pozitív csalódás.
Elit3Zotya
GG
-
hulp01
senior tag
válasz
ddt500hu #244843 üzenetére
Nem sok, ha fedeznek, de ha ott maradsz egy stb-vel szemben, akkor egy örökkévalóság. Azért a csatákban látható tankok eléggé jól megmutatják, hogy melyik tankok "OP"-k ebben a módban. Az előző körben volt körönként 3-4 AMX heavy, most meg elvétve van csak. Egyszer-egyszer bármilyen tankkal lehet szerencséd, és mehetsz brutál jó kört, de azért átlagban hozni szar tankkal a jó teljesítményt nem könnyű. Ezért is érthetetlen számomra a fenti FochB kép. Ráadásul ilyen rohadt sok csatát letolni eleve durva. 4-5 hete megy az onslaught? És ezalatt a csávó tolt 2700 csatát. Az nagyon beteg.
-
-
-
válasz
ddt500hu #244723 üzenetére
Engem nem zavar ha valaki napi több kommentet nyom,ami számomra pl érdektelen, vagy tele lett a hócipó és kicsit fikkantja a játékot,de ez a folyamatos negatív hullámkeltés,ez sok.
Vissza a játékhoz. Centurion 7/1 nyomom éppen,ma öt csatából kétszer repült a tornya,meg minden bekapott lövés visz egy modult
Most felszereltem minden jóval,turbót is beáldoztam a módosított konfigra,kíváncsi vagyok. Amúgy tuti jó tank,ez az első tornyozós közepes ág amit viszek.
-
Djuree
félisten
válasz
ddt500hu #244627 üzenetére
hát igen, sajnos ez is olyan mint a random, egyszer nyerő nap van máskor meg nem lehet nyerni.
ha ma játszok tuti én is visszabukok...hulp01: úgy látom amúgy itt a sok hp dominál, azt vettem észre ha sok a nagy heavy akkor lehozzuk, főleg ha nagyot lövő heavyk vannak. mivel csak 7v7 így nem érvényesülnek a medek, TD-k annyira. bár egy E3 jó tud lenni itt is.
-
-
joergie
őstag
válasz
ddt500hu #244330 üzenetére
Szerintem nagyon dpm fókuszú most ez az onslaught. tvp-t jól látod, ott van a határ , hogy clutch eszel e vele, hogy megválogatod a célpontjaidat, és inkább életben próbálod tartani a sajátjaid(és az se mindegy, melyiket), mint a könnyen lőhető célpontokat gyapod.
strv-vel úgy vagyok, hogy ahonnan megyünk, onnan támogatok, és elbukni csak befele(felém, amit lőni tudok) lehet, ekkor kvázi nem hagyom elbukni, ellene dolgozok a vesztes szitunak. És ha a csapat áttolja a frontot, ritka hogy vesztünk, akkor szaladok az eredmény után. Szóval egy ilyen csillapító hatása van. Meg hát ha valakit meglő egy strv, az tudja hogy 5sec múlva jön a következő... Van hátránya a stratégiának, elég dinamikusan kell lekövetni a mapon látottakat, asszem ebben jó vagyok, erre építek.(persze nem jó minden mapon, de 3ra biztos ezt viszem.
De amúgy gyakran már a setupból lehet látni, hogy win vagy lose(ha spotolódott az ellen csapat). 2nél több med már majdnem biztos lose. ebr is nagyban rontja az esélyeket. talán a 13105 a legjobb light.
igazából strv-vel is sokat kockáztatok, de inkább dobok egy kavicsot a tóba, ami hullámokat ver, és alkalmazkodásra kényszerítem az ellent(minthogy bemegyek ugyanazzal, mint ők, és remélem hogy jobb vagyok vele)....lehet túl offenzív stratégia, hogy defenzív vagyok -
-
Warton
őstag
válasz
ddt500hu #243998 üzenetére
A gun markolásnál mindig a dmg-et számolja + ahhoz képest, hogy melyik a legtöbb: vagy a szpotot vagy a láncolást vagy a stunt (SPG esetében).
Tehát, ha csinálsz 3500 dmg-t, láncolsz 1000-et, és szpotolsz 500-at, akkor ez csak 4500 kombinált markolás szempontjából, mert az 500 szpotot ebben az esetben elveszted.
-
tboj
tag
válasz
ddt500hu #243998 üzenetére
"Gun márkolásnál mondta pár streamer, hogy pl. 5000 kombinált kell a 3 márkhoz, de a láncolás nem számít bele csak a spot meg a sebzés."
Így terjednek a hülyeségek szájhagyomány útján. Részmegoldás, de már az sokat segítene, ha mindenki csak olyan dolgokat írna le/mondana, amiben biztosnak érzi a tudását. És ez igazából nem csak a fórum berkeire vonatkozik, hanem az egész internetre.
-
Derron
aktív tag
válasz
ddt500hu #243994 üzenetére
Spot-ra nem ad WN8 at nem? Hiába spotolok 5-6000et nem fog rá adni semmit. Ezért rossz ez a rendszer, ha könnyű tankkal van valaki akkor nem elég hogy profi módon bokorból végig világítja az ellenfeleket, ha nem sebez csak csökken a WN8.
A játékon belüli játékos "pontozás" számolja vajon a spot teljesítményt?
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #243981 üzenetére
Érdekes, ha a játékosok számát nézzük akkor egy adott számú közösség 50%-a az átlag. De mi van ha nem a játékosok számát nézi hanem a tankokkal való hatékonyságot? Van x% aki jól játszik és "felhúzza" a tankok hatékonysági mutatóját amit y% lefelé húz, de az y játékosok nem érik el vele annak a felét sem amit a jó játékos produkál. Vagyis x és y között nagy tudásbeli szakadék van ezért a kisebb de jól játszó közösség miatt magasabb az elvárt átlag mint amit az y játékosok teljesíteni tudnak. Így 30-70% akár reális is lehet.
Huh.. az ilyen eszmefuttatás nem az erősségem.
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #243918 üzenetére
Engem csak az borít ki hogy olyan feladatot raknak be ami nem rajtam múlik. A sebezz x-et, vagy spotolj x-et, lőjj ki x-et, deríts fel x-et , stb nem zavar viszonylag könnyen teljesíthető. De ez hogy nyerj... Eleve mi az hogy nyerjek? Talán 1v1 -be játszok? Inkább nyerjetek 5 csatát hiszen csapatjáték lenne a cél, de itt már meg is bukott a mutatvány.
Persze nem vagyok hülye, tudom hogy azért van ez hogy többet játszak és ne zavarjam le 5 csatával a napi feladatot. De azért az is vicc hogy 20 csata kell hozzá..
-
phoenix1989
őstag
válasz
ddt500hu #243817 üzenetére
én is kezdtem újat de sokáig nem jutottam vele. nem volt kedvem újra leszenvedni a küldetéseket a tankokért. főleg a 260, 279 küldiket. meg rengeteg prém tankot szereztem már ezen. inkább arra használtam hogy a barát megívásos küldikből még több T8 tankot vehessek ki. de már az sem érdekel.
-
phoenix1989
őstag
-
popey37
addikt
válasz
ddt500hu #205318 üzenetére
én voltam, tundra mod, a fene sem tudta, hogy tiltott, amikor kaptam érte, onnantól tudtam, ráadásul szívás is volt, mert valami event közben tiltottak le 3 hétre, igy elestem a nyereménytanktól. azóta semmi modot nem használok, csak a statisztikát és a battle hits modokat.
-
Massmurderer
őstag
válasz
ddt500hu #205179 üzenetére
Baromság.Ha letolsz egy csatát,nézd meg a sok 0 dmg-s egyént.Van olyan hogy 3-4000 a wn8 neki, 50-60k csatája van,azt semmit se csinál.Láttam már 5000wn8 felettit aki egész csata alatt a szikla mögött sunnyogot,chaten osztotta az észt,végén 2 kilöt skulója volt 0 sebzéssel.Na ennyit a wn8ról.
-
-
-
e-newsee
addikt
válasz
ddt500hu #203171 üzenetére
Az Udestől kezdve egy külön világ a svéd TD-ké. Az Ikv-n túl kell esni, utána jön a fun. Csak tanácsnak, kb mindent a kamonak szentelj, és nagyjából csak proxyból spotolnak, ha beállsz egy bokorba. Persze nem árt hozzá ismerni az álca/spot rendszer csínját-bínját.
Kis túlzással, de azt szokták mondani, hogy ha a svéd TD azt mondja, hogy én most fű vagyok, akkor fű is lesz. -
jano_77
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #201848 üzenetére
Nem volt 1500 felett. Ő maga mondta hogy több ezer csatán át piroska volt, nem érdekelte a játékmechanika csak ment a chaffee-vel és futott az ellenség közé meghalni. A wot-ban rengeteget számít a csataszám ás tapasztalat. 5000 csata alatt még csak ismerkedik az ember a játékkal.
Igen vannak sokan akik hiába játszanak bármennyit nem lesznek jobbak, de a legtöbben gyenge kezdés után ahogy nő a tapasztalatuk egyre jobbak lesznek míg elérik azt a pontot ahonnan már nem vagy csak nehezen tudnak tovább fejlődni. És biztos vannak akik az első pillanattól jók, de ez nagyon ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest