Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz h1mpi #97034 üzenetére

    Amikor bejött ez a "küldetés" már akkor mondtam, hogy ez pokoli nehéz lesz.

    1. Szerintem nem volt túl szerencsés az ág kiválasztása, én inkább valamelyik nehéz vagy közepes ágat választottam volna ki IS7, T110E5 esetleg T54. A TD-vel nem tudod annyira befolyásolni a csatát, mint pl. egy nehézzel. A szovjet tankok többször le vannak árazva mint a többi nemzet tankjai, ami komoly szempont lehet.

    2. Ezt a küldit eleve két tankkal kéne csinálni, tehát a Sturer Emil mellett ott kéne figyelnie a garázsodban a Nashornnak credittermelő tanknak, mert ha mondjuk a Borsóval kifejleszted a kövi tankot, a credit hiány ott még rosszabb lesz. A 6misis 10-es tankról meg aztán ne is beszéljünk. A T6 az a szint, ahol a legtöbb creditet lehet összeszedni a normál tankok esetében. Vagy prémium tank. Most le van árazva a DickerMax!! :)

    3. Credit szempontjából lehet, hogy más tankosztályok tankjait is érdemes lenne kifejleszteni Tier4-ig, mert a küldetésekből azért viszonylag könnyű creditet szerezni és egy tier4-es tankot még elbírhat a büdzsé. Persze ott is érdemes valami értelmesebbet venni, nem az AMX40-et. :DDD Inkább a Matilda, T-50, B1 stb. ből valamelyik.

    De összességében az az amcsi prémjárgány nem hiszem, hogy megér ennyi vesződést, energiát és időt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák