- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #214690 üzenetére
Esszét tudnék írni arról hogy hogyan érdemes tanulni a játékot most, kiket és miért érdemes nézni, hogyan kéne gyakorolni, stb. De nem fogok, mert lusta vagyok ennyi mindent igényesen összeírni és azt sem érzem hogy megérné a befektetett időt amit ráfordítanék.
Megértem ha valakinek nem szimpi kajzoo. Nekem semleges, vannak jó és rossz tulajdonságai mint a legtöbb embernek. Már megtanultam nem feketén-fehéren nézni a világot, az összképet nézem és szemet tudok hunyni negatív dolgokon. Illetve van hogy akkor is nézek valakit ha egyáltalán nem szimpi, de jó játékos és sokat lehet tőle tanulni. Nem haverkodni akarok velük hanem tanulni tőlük.
Negatív példának kajzoo-tól hozhattam volna amit az előző ranked szezonban művelt. Erről egyébként kíváncsi vagyok mi itt a topikban az általános vélemény. Olyan kihívást csinált hogy 10 accountot akart bevinni a top100-ba rankeden. Nézők acc-jain játszott. Kontentnek biztos jó volt és biztos sokat tanulhattam volna belőle ha nézem. Viszont azzal hogy 10 acc-ot bevisz a 100-ba, jórészt átlagos 50-54%-os játékosokat 10 játékost kitúr az arany ligából. Azt nem tudom hogy ingyen csinálta nekik csak a tartalomgyártás miatt vagy két legyet ütött egy csapásra és a bankszámláját is hizlalta-e. Minden esetre én bannoltam volna érte akkor is ha ingyen csinálta, 1 játékosnak csak egy acc-on szabadna rankedeznie egy régión belül. Elég ha 10-20 ilyen kurválkodó unikum van és kiderülhet hogy az első száz helyezett tulajdonképpen ez a 10-20 játékos. Így lehet az arany ligában találkozni olyan játékosokkal akiknek a ranked és randombeli statisztikájuk köszönőviszonyban sincs egymással.
Még pont vissza lehet nézni neki ezeket az adásait, 2 hónappal ezelőtt voltak: [link]
Ezen mondjuk jót röhögtem: 3:57:35-től nézzétek. Talált egy nagyon elszánt rankedezőt (de ő legalább szorgalmasan próbálkozott és magának próbálta megcsinálni.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- További aktív témák...