Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz Mynock #162206 üzenetére

Próbáld ki a Typen2 célkeresztet! Azt használom nagyon régóta és szerintem az egyik letisztultabb, legátláthatóbb és mégis informatív célzó mod!

Mai csak light-oztam és azt kell mondjam, hogy nem ment rosszul ma sem. Ha kicsit a szerencse és a WG is mellém áll - csapat osztás terén a WG - akkor ma meglehetett volna ismét a 8K sebzéses Obj.260 LT-15 küldetés. Prohorovkára dobott a rendszer - mondom itt az alkalom - és be is írtam, hogy megyek az 1 vonalra a spot bokorba, jöjjenek fedezni, lőni! Erre elment 2 tankon kívül mindenki a hegy irányába! Fasza. :W

kis ELC EVEN90 azt kell mondjam, hogy nagyon jó vétel volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Anno, mikor felröppent a hír, hogy jön - látva az adatait - nem voltam elájulva és nem is vettem meg első körben, de aztán látva csatákban, mégis csak. Megérte. Hatalmas FUN vele menni, mikor elgurulnak mellettem és nem vesznek észre. Csak kellene legalább egyszer egy olyan csapat, ahol lőnek is az enemyre! :U

WG mekkora franc megint ezzel a legénység át/képzési akcióval! Csak a goldért 100%os képzés lesz akciós, a többi, ami kredites az NEM. Mondjuk engem pont csak a goldos érdekel, de tudom, hogy sokan csak kreditet hajlandóak áldozni az át vagy kiképzésre. Gondoltam megírom, hogy erre jó ha figyeltek. ;)

Új hozzászólás Aktív témák