Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Mynock
üzenetére
Próbáld ki a Typen2 célkeresztet! Azt használom nagyon régóta és szerintem az egyik letisztultabb, legátláthatóbb és mégis informatív célzó mod!
Mai csak light-oztam és azt kell mondjam, hogy nem ment rosszul ma sem. Ha kicsit a szerencse és a WG is mellém áll - csapat osztás terén a WG - akkor ma meglehetett volna ismét a 8K sebzéses Obj.260 LT-15 küldetés. Prohorovkára dobott a rendszer - mondom itt az alkalom - és be is írtam, hogy megyek az 1 vonalra a spot bokorba, jöjjenek fedezni, lőni! Erre elment 2 tankon kívül mindenki a hegy irányába! Fasza.

kis ELC EVEN90 azt kell mondjam, hogy nagyon jó vétel volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Anno, mikor felröppent a hír, hogy jön - látva az adatait - nem voltam elájulva és nem is vettem meg első körben, de aztán látva csatákban, mégis csak. Megérte. Hatalmas FUN vele menni, mikor elgurulnak mellettem és nem vesznek észre. Csak kellene legalább egyszer egy olyan csapat, ahol lőnek is az enemyre!

WG mekkora franc megint ezzel a legénység át/képzési akcióval! Csak a goldért 100%os képzés lesz akciós, a többi, ami kredites az NEM. Mondjuk engem pont csak a goldos érdekel, de tudom, hogy sokan csak kreditet hajlandóak áldozni az át vagy kiképzésre. Gondoltam megírom, hogy erre jó ha figyeltek.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest