Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sith7

    nagyúr

    válasz MCGaiwer #102573 üzenetére

    A wows - ba ez az: /gondolom itt is valami hasonló lesz/

    Ranked Battles / Rangsorolt csaták

    Azon játékosok, akik egy jó csatába szeretnének kerülni, hozzájuk hasonló játékosokkal (szövetségeseket és riválisokat is tekintve), azok a Ranked Battle-t (mostantól RB) indítva ezt minden erőlködés nélkül megtehetik majd.

    A Ranked Battles egy szezonon át tartó esemény, mely elérhető lesz minden minimum 9-es fiók szinttel (account level) rendelkező játékos számára tier 6-7-es hajókkal (szakaszok kizárva). Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a hajót és az RB csatatípust és belépsz a csatába.
    Ezek a csaták kissé eltérnek társaiktól: minden csapat max. 7 játékosból állhat illetve a CV-k és BB-k száma limitálva van rendre 1-ben és 2-ben.

    Az XP és kredit mellett minden RB játékos csillagokat is gyűjthet győzelmeivel. Mikor egy játékos elér egy bizonyos számú csillagot, kap egy új besorolást, szintet, mely eredményeit is tükrözi majd.
    A szintek három csoportba sorolhatóak. Az első csoport kezdők csoportja, itt könnyített feltételekkel lehet magasabb szinteket elérni. A másik két csoport már a haladóké, ahol azonban a vesztett csaták a csillagok elvesztését és ezáltal akár a szint elvesztését is jelentik. A 2. és 3. csoport magasabb szintű versengést tesz majd lehetővé a játékosok között. Apropó verseny...

    A játékosok kizárólag a szintjük csoportjába tartozó játékosokkal kerülhetnek össze. Igen, a játékosok győzelmeik alapján lesznek csoportosítva. Mikor a játékosok elérnek egy bizonyos szintet, in-game tartalékokat kapnak. A jövőben a fejlesztők néhány egyedi nyeremény bevezetését is tervezi a megszerzett csillagok alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák