Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kozi71

senior tag

válasz ledgeri #20062 üzenetére

Miért mondod , hogy utána járás nélkül vásárolok?
    Hiszen Ti adtátok azt a tanácsot , hogy ha gyorsan akarok szintet emelni akkor használjak mindig zászlókat. Szerintem jól is működik, tényleg jól haladok. :R
    Vagy ha úgy értetted, hogy túl „vérpistikés” vagyok hát nem. Saját pénzem költöm, 46 évesen azért csak megengedhetem már magamnak ezt a luxust. Aztán ha jobban belegondolsz, ezeket a gyorsítókat, illetve bonusz hajókat a fejlesztők teszik bele. Semmi illegálist nem művelek ha használom. Nekik ez a bevétel, hiszen a játék ingyenes. A befolyó pénzekből fejlesztenek. Én is háboroghatnék más miért játszik ingyen, az én kontómra. :D
    De viccet félre téve. Említettem már korábban nincs időm annyit játszani mint amennyit szeretnék.
    Viszont érdekelnek a nagy hajók. Valamikor még kölök koromban lenyomtam négy évet a MAHART-nál. Egész családom tengerész volt. Faterom, az ő testvére, sőt még a nagymamám is, igaz ő csak rádiós tisztként nyomta itthonról.

Új hozzászólás Aktív témák