Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvánGábor
csendes tag
Most már nem látom a Szerkesztés gombot a hozzászólásomon, nem tudom frissíteni. Baj, ha külön-külön válaszolok?
A táblázat helyett próbálkoztam a Formidable Forms űrlappal is, egészen jól nézett ki, csak éppen azt nem tudtam beállítani, hogy a beírt szavak megjelenjenek a honlapon.
Beállítások a következők voltak:
100%-ra állítottam a mezőt, mellé húztam még egyet,
a margint 0-ra állítottam,
megjelöltem mindkettőt és alatta 4-5-ször belillesztettem, ezzel táblázat-szerű lett az egész,
a bal legfelső label-jének megadtam, hogy "Fordítást kérek", a jobb legfelsőnek meg "Fordítás"
a többinek nem adtam meg labelt, ettől teljesen úgy néz ki, ahogy akarom, mintha a legfelső label az egész oszlopra vonatkozna.
Így küllemre tökéletes lett, csak éppen azt nem tudom beállítani, hogy a beírt szó meg is maradjon a szövegmezőben. Eltűnik és átjön nekem üzenetként.
Erre tudsz valami megoldást? -
IvánGábor
csendes tag
Persze, válaszolgathatok külön-külön is, de szerintem elegáns lenne, ha létezne ilyen bővítmény. Azért szeretnék táblázatot, mert abból kialakulhat egy szójegyzék az adott cikkhez. Ha valaki egy szóra rákérdez, az nem csak neki, egy személyes válaszban lehet érdekes, hanem másoknak is, aki ugyanazon a szinten van. Ezért szeretnék inkább egy gyűjteményt. Persze erre azt mondhatod, hogy ha néhány kérdés és válasz összegyűlt, akkor abból csinálhatok egy új bejegyzést.De örülnék, ha ez menne automatikusan.
Nagyon sok bővítmény létezik, ami ennél feleslegesebb és olyan problémákat old meg, ami nincs is. Ennél bonyolultabb megoldások is vannak a wp-ben.
És úgy képzeltem, hogy az is védhető lehet captschával vagy akárhogy.(A Teszt című bejegyzésről fogalmam sincs. Az is az enyém volt? Nem emlékszem rá.)
-
IvánGábor
csendes tag
Van olyan bővítmény, amelyik lehetővé teszi a látogatóknak, hogy a Hozzászólásokban egy kész táblázatba beleírjanak és a bejegyzés publikus legyen? Nem találok ilyen bővítményt.
A Hozzászólásokban szeretnék egy kétoszlopos táblázatot csinálni, amelyiknek az egyik oszlopába bárki beírhat 1-2 szót, én pedig a másik oszlopban megadom a szó jelentését. Ez egy magyarul tanulóknak készülő honlapba kellene, ahol a látogatók megadják, melyik szót vagy kifejezést nem értik, én meg megadom ezek fordítását, magyarázatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Playseat evolution alcantara , black
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest