-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
salmiakki #2052 üzenetére
Ezt értem, de attól nem jön létre egy képes kategóriaválasztó. Nem a menü a lényeg, azt meg tudom csinálni, hanem a kategórianézet. Ennyire rosszul írtam le, hogy mit szeretnék?
Szóval, ilyet szeretnék létrehozni:
A képet innen mentettem.
Úgy meg tudom oldani, hogy létrehozok egy Oldalt, és oda berakosgatom a képeket, és statikusan linkelem, de szerintem ez nem a legelegánsabb megoldás...
-
LógaGéza
veterán
válasz
salmiakki #2050 üzenetére
Az okés, csak hogy jelenítem meg a kategóriákat?
Teszem azt, a példánknál maradva: bejövök ide, kiválasztom az otthoni termékeket (for home), rákattintok, akkor bejön még egy kategóriaválasztó, itt rámegyek pl arra, hogy led strips, és csak akkor jelennek meg a termékek.
Na én ezt a kategóriaválasztót szeretném megcsinálni. -
trisztan94
őstag
válasz
salmiakki #2040 üzenetére
Azért lassult a VPSről történő váltásról szerintem, mert osztott tárhelyre váltottatok (ha jól értem). Annak az a lényege, hogy egy MySQL (meg apache/nginx, stb) telepítés van az adott szerveren lévő összes felhasználó részére biztosítva, így az sokkal leterheltebb, mint amikor egy dedikált szerveretek van ahol csak a ti oldalatok fut.
Ha ennyire fontos a sebesség, mindenképp a VPS-re történő visszaváltást javaslom.
(#2041) infectedmann
Azért a GoDaddy egy megbízható szolgáltató. Itt a VPS a lényeg. Nem minden esetben a hoszting a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest