-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
salmiakki #2052 üzenetére
Ezt értem, de attól nem jön létre egy képes kategóriaválasztó. Nem a menü a lényeg, azt meg tudom csinálni, hanem a kategórianézet. Ennyire rosszul írtam le, hogy mit szeretnék?
Szóval, ilyet szeretnék létrehozni:
A képet innen mentettem.
Úgy meg tudom oldani, hogy létrehozok egy Oldalt, és oda berakosgatom a képeket, és statikusan linkelem, de szerintem ez nem a legelegánsabb megoldás...
-
LógaGéza
veterán
válasz
salmiakki #2050 üzenetére
Az okés, csak hogy jelenítem meg a kategóriákat?
Teszem azt, a példánknál maradva: bejövök ide, kiválasztom az otthoni termékeket (for home), rákattintok, akkor bejön még egy kategóriaválasztó, itt rámegyek pl arra, hogy led strips, és csak akkor jelennek meg a termékek.
Na én ezt a kategóriaválasztót szeretném megcsinálni. -
trisztan94
őstag
válasz
salmiakki #2040 üzenetére
Azért lassult a VPSről történő váltásról szerintem, mert osztott tárhelyre váltottatok (ha jól értem). Annak az a lényege, hogy egy MySQL (meg apache/nginx, stb) telepítés van az adott szerveren lévő összes felhasználó részére biztosítva, így az sokkal leterheltebb, mint amikor egy dedikált szerveretek van ahol csak a ti oldalatok fut.
Ha ennyire fontos a sebesség, mindenképp a VPS-re történő visszaváltást javaslom.
(#2041) infectedmann
Azért a GoDaddy egy megbízható szolgáltató. Itt a VPS a lényeg. Nem minden esetben a hoszting a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest