-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
"A név és email cím bekérésre egyébként milyen bővítményt használsz?"
Semmilyet, a Mailchimp feliratkozás HTML kódja van bedrótozva a wBounce-ba, kicsit megbuherált HTML kóddal. Olyan gombot illesztesz be egyébként, amilyet akarsz, van a neten ezer és egy HTML5 gomb generátor, de ha képet szeretnél, akkor azt is tudnak exportálni általában.
Egyébként szerintem az exit popup ezerszer hatékonyabb, mint az, ami rögtön a képedbe vágódik amint betöltődik az oldal. A látogató még azt se tudja hol jár, mit csinál, még egy sort nem tudott elolvasni, de máris ott az arcában a popup. Én ezeket kényszeresen ikszelem is ki rögtön, bele se olvasok, nem is érdekel, mert még nincs miért érdekeljen. Míg az exit popupnál jó esetben már böngészett az oldalon, elolvasott ezt-azt és nagyobb eséllyel fogja érdekelni a popup tartalma is mielőtt távozik. Marketing szempontból szerintem ez sokkal életképesebb. És nálam be is jött, mert folyamatosan érkeznek az új feliratkozók.
-
The DJ
addikt
-
salmiakki
tag
Szia!
A legegyszerűbb megoldás erre shortcode-okat használni (LINK) ezeket bármilyen nevű oldalra be tudod állítani, viszont ebben a formában csak véges számú találat jelenhet meg. Az, hogy az archívumok helyett mi jelenjen meg, azt vagy a témád, vagy a woocommerce fordításában tudod átírni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest