- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Sikerült elkészíteni a weboldalt a futóversenynek.
Végül a Participants Database bővítmény volt a nyerő.
Jól konfigurálható űrlapok, beépített adatbázis kezelés és szuper az e-mail kezelése is.
Nyugodt szívvel ajánlom rendezvények, versenyek szervezéséhez, ahol regisztrálni kell a jelentkezőknek... -
heaven
tag
Frissítettem a WooCommers bővítményemet 2.5-ről 3.0-ra. Azóta néhány vásárlással kapcsolatos dolog magyarról visszaváltozott angol nyelvre. Pl.:
Related products
Cart totals
Proceed to checkout
Calculate shipping
Phone
Billing details
Shipping
Our bank details
Payment method:
Order detailsSzerencsére nagyrészt magyar maradt, de ezek picit kellemetlenek.
Hol tudnám ezeket visszaállítani? -
heaven
tag
Sziasztok!
Egy futóverseny nevezési felületét szeretném elkészíteni WordPress-ben. Fogadnom kell a regisztrációkat, e-mailen ki kell küldeni a visszaigazolást, lehetőséget kell adni adatmódosításra, meg kell jeleníteni a nevezettek adatait táblázatban.
Milyen bővítmény alkalmas erre?
Várom javaslatotokat! -
heaven
tag
WooCommerce webshopban van arra lehetőség, hogy amikor a pénztárban végez a vásárlással a vevő, akkor megjelenítsek egy saját köszönő oldalt?
Az is jó lenne, ha alul ahol elfogadja a szerződéses feltételeket megjelenne még egy checkbox, hogy feliratkozás a hírlevélre.
Szeretném, ha feliratkozna a hírlevélre...Várom segítségeteket, köszi!
-
heaven
tag
válasz
infectedmann #3364 üzenetére
Létezik valami bővítmény WooCommerce-hez, amivel a termék fotója mellett a jobb oldalon (a vételár alatti részen) meg tudjam jeleníteni a szállítási határidőt?
-
heaven
tag
válasz
infectedmann #3362 üzenetére
Köszönöm!
-
heaven
tag
válasz
infectedmann #3301 üzenetére
(#3301) infectedmann:
A megye nekem is zavaró a WooCommerce Pénztárában, hogyan lehet kivenni? -
heaven
tag
Na bejött a felugró ablak és tetszik!
Úgy olvasom a leírást, hogy ez csak Exit-Popup!, nekem olyanra lenne szükségem, ami akkor jeleni meg, amikor megérkezik a honlapomra.
A név és email cím bekérésre egyébként milyen bővítményt használsz?
Én olyat keresek, amibe egyedi grafikájú "Feliratkozom" gombot lehet tenni... -
heaven
tag
Sziasztok!
Honlapom megnyitásakor szeretnék egy Popup ablakot megjeleníteni.
Olyan bővítményt keresek, melybe egyedi háttérképet lehet beletenni.
A popup ablakban hírlevél feliratkozást kell megvalósítani, tehát be kell kérni nevet, email címet és meg kell nyomni a feliratkozás gombot.
Próbáltam a Popup Maker bővítményt, illetve a Contact Form Builder-t, de nem tudtam eléggé személyre szabni őket.
Tudtok más plugint javasolni?Köszönöm.
-
heaven
tag
Sziasztok!
Woocommerce kérdésem lenne:
Hol lehet átírni a magyar nyelvű szöveget a “Rendelés feldolgozása” email tartalmában, amit a vásárló kap meg?
Szeretném néhány mondattal kibővteni a szöveget…Köszi!
-
-
heaven
tag
Sziasztok!
WooCommerce-ben készítettem egy kis honlapot. Egyenlőre 3 db termékem van.
A menük közé létrehoztam egy "Termékkategóriák" almenüt, ahol megjelenik a 3db termék.
Az oldal címe azonban valamiért az, hogy "Archivumok".Tudja valaki hol lehet megváltoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest