Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Akard egy olyan problémám, hogy a WordPress/WooCommerce alapon futó weboldalam szolgáltató váltás után rohamosan lelassult. Először a GoDaddy Level 2-es Deluxe csomagját próbáltam, ott a szerver távolságára gyanakodtam, de miután még ennél is erősebb, haza szolgáltatónál is megpróbáltam az oldalt, kiderült, hogy nem ez a hiba.
A TTFB idő első csatlakozáskor közel 4mp (néha 7), gZIP és a PHP tömörítés is be van kapcsolta. Pár benchmark plugin és weboldal használata után feltűnt, hogy habár a felhasználói oldalakon nem is, de egy pl. Rendelések admin oldalon több, mint 4,000 SQL lekérdezés történik, ~15mp alatt minden frissítéskor. Előzőleg VPS-ről futott az oldal, ott mivel nem volt különösebb probléma a sebességgel nem mértem ezeket az adatokat, de nem hinném, hogy ez a szám ott alacsonyabb lett volna.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudnám az oldal betöltési idejét lefaragni, főként a TTFB idő amin javítani szeretnék, mert onnantól az oldal pillanatok alatt betölt. WP Super Cache van telepítve, ez a felhasználói oldalról sokat segít, de az adminok munkáját nem könnyíti meg, mivel ismert felhasználókra nincs hatása ennek a bővítménynek.
Legfrissebb WordPress verzió van telepítve
Legfrissebb WooCommerce verzió van telepítve
PHP Memóriakorlát: 256MB
Próbáltam a jelenlegi téma VPS-en használt (régebbi) verziójával is
Próbáltam a pluginokat sorra kikapcsolni
Próbáltam CludFlare-t használni
Próbáltam a WP-Optimize plugint használni
442,000 rekorddal dolgozik az oldal, az adatbázis mérete pedig 54.6MBItt egy kép a pingdom.com eredményeiről. A segítségeteket pedig nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest