Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salmiakki

    tag

    Sziasztok!

    Akard egy olyan problémám, hogy a WordPress/WooCommerce alapon futó weboldalam szolgáltató váltás után rohamosan lelassult. Először a GoDaddy Level 2-es Deluxe csomagját próbáltam, ott a szerver távolságára gyanakodtam, de miután még ennél is erősebb, haza szolgáltatónál is megpróbáltam az oldalt, kiderült, hogy nem ez a hiba.

    A TTFB idő első csatlakozáskor közel 4mp (néha 7), gZIP és a PHP tömörítés is be van kapcsolta. Pár benchmark plugin és weboldal használata után feltűnt, hogy habár a felhasználói oldalakon nem is, de egy pl. Rendelések admin oldalon több, mint 4,000 SQL lekérdezés történik, ~15mp alatt minden frissítéskor. Előzőleg VPS-ről futott az oldal, ott mivel nem volt különösebb probléma a sebességgel nem mértem ezeket az adatokat, de nem hinném, hogy ez a szám ott alacsonyabb lett volna.

    Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudnám az oldal betöltési idejét lefaragni, főként a TTFB idő amin javítani szeretnék, mert onnantól az oldal pillanatok alatt betölt. WP Super Cache van telepítve, ez a felhasználói oldalról sokat segít, de az adminok munkáját nem könnyíti meg, mivel ismert felhasználókra nincs hatása ennek a bővítménynek.

    Legfrissebb WordPress verzió van telepítve
    Legfrissebb WooCommerce verzió van telepítve
    PHP Memóriakorlát: 256MB
    Próbáltam a jelenlegi téma VPS-en használt (régebbi) verziójával is
    Próbáltam a pluginokat sorra kikapcsolni
    Próbáltam CludFlare-t használni
    Próbáltam a WP-Optimize plugint használni
    442,000 rekorddal dolgozik az oldal, az adatbázis mérete pedig 54.6MB

    Itt egy kép a pingdom.com eredményeiről. A segítségeteket pedig nagyon szépen köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák