Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HyperX Savage SSD – újra Phison vezérlővel
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Zsenialis

Ezt a plugint használtam eddig: [link]
Azért tök jó ez a plugin, mert kb. pont úgy működik, mint ahogy a megrendelő akarta. Ez a variation pricing az egyetlen amivel nem tudtam mit kezdeni.
Megvettem a product addons plugint, erre nem kiderül, hogy még véletlenül sem az attribútumokból lehet megcsinálni az option-öket, hanem csinál egy KÜLÖN fület, ahol meg lehet adni a lehetőségeket és a hozzá tartozó árat. Viszont így nem tudom használni a Visual Attributes plugint vele.
Fejbe fogom lőni magam.

Azért jó, hogy mindenki szidja az OpenCartot (én is), de az pl. ezt alapból tudja, és nem kellene már órák óta ezzel szívnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest