Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom azt módosítani, hogy a category és a tag jobb oldalon jelenjen meg?
Illetve a [Facebook autopublish] pluginban, hogy tudom beállítani, hogy update-ra nem postoljon csak publishra?
[Oldal] -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Még csak most ismerkeded a wp-vel, egy blogot szeretnék indítani.
Van valakinek ötlete, hogy mit kellene átírnom, hogy a featured image a postban ne ilyen bazi nagyban jelenjen meg?
[link] -
dkaro
őstag
válasz
infectedmann #2490 üzenetére
Elég a 100 MB az sql-nek.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Most ismerkedem a wp-vel és lenne 3 gyors kérdésem.
Feltettem a hostingpress nevű témát.
Link
Kérdésem, hogy a postok előnézetében a featured image-re be lehet állítani valahogy, azt hogy mellette is legyen szöveg?
Illetve a poszt alatt össze lehet csukni valahogy a comment részleget teljesen?
Kiszedtem a discussion beállításokból ezt: Allow people to post comments on new articles
Ez elvileg eltűntetné de így is megmaradt.
Igazából az összecsukás lenne a legjobb de még eltűntetni se sikerült.
Illetve az utolsó kérdés, hogy a comment rész tulajdonságait (színek, méretek, stb) hol lehet változtatni? -
dkaro
őstag
válasz
trisztan94 #2447 üzenetére
Köszi, pont azért kértem.
-
dkaro
őstag
válasz
trisztan94 #2445 üzenetére
Ennyire szőke nem vagyok
Arra a linkre gondoltam amit te csináltál -
dkaro
őstag
válasz
trisztan94 #2443 üzenetére
Köszönöm. Linket esetleg dobsz vagy reklámnak minősül?
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Egy számítástechnikai tesztekkel foglalkozó blogot/oldalt szeretnék készíteni és ehhez keresek wp sablont.
Már széttúrtam a netet de nem találtam meg azt ami igazán tetszene.
Ami szempont, hogy letisztult legyen és jól optimalizált mobilra. Valamint szeretném majd két nyelven írni (nem tudom ez sablon függő-e). Tudtok ajánlani esetleg személyes tapasztalat/vélemény alapján, hogy kinek melyik jön be? Természetesen lehet fizetős a sablon.
Kérlek letmegooglethatforyou meg hasonló tanácsokkal ne gyertek, mert tényleg sokat kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest