-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Zsenialis
Ezt a plugint használtam eddig: [link]
Azért tök jó ez a plugin, mert kb. pont úgy működik, mint ahogy a megrendelő akarta. Ez a variation pricing az egyetlen amivel nem tudtam mit kezdeni.
Megvettem a product addons plugint, erre nem kiderül, hogy még véletlenül sem az attribútumokból lehet megcsinálni az option-öket, hanem csinál egy KÜLÖN fület, ahol meg lehet adni a lehetőségeket és a hozzá tartozó árat. Viszont így nem tudom használni a Visual Attributes plugint vele.
Fejbe fogom lőni magam.
Azért jó, hogy mindenki szidja az OpenCartot (én is), de az pl. ezt alapból tudja, és nem kellene már órák óta ezzel szívnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest