Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali,
Visual Composerrel összedobtam egy oldalt, amit a WooCommerce shop oldalának szeretnék használni, mivel a sablon beépített template-je elég tré. Az a fő probléma, hogy ha a WC beállításainál beállítom, hogy a Shop oldal az én custom oldalam legyen, akkor elveszik minden módosításom és visszaáll az alapértelmezettre.
Azért fontos, hogy ki tudjam választani mint dedikált shop page, mert az összes "Back to shop" és hasonló link arra mutat és nagyon nincs kedvem átírni őket.
Még mielőtt valaki mondaná, nem, nem fogom a /shop/-ot Easy Redirects-el átirányítani az én oldalamra, nem akarok gányolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Tőzsde és gazdaság
- Spotify
- SSD kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest