- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt letöltöd: PHP Simple HTML DOM Parser
Én ugyan ebbe a mappába tettem az index.php-t és így töltöttem fel a szerverre az egészet, de ezt Te tudod, ahogy jóItt a egy példa kód:
<?php
include("simple_html_dom.php");
$html = file_get_html("http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto");
$displaybody = $html->find('ul[class=nums]', 0)->plaintext;
echo $displaybody;
?>A Te esetedben find('div[id=informacio]' vagy ilyesmi
Utána csatlakozol egy adatbázishoz amibe az Insert paranccsal betolod a cuccot. - Segítség
Majd ezt a PHP-t Cronnal meghívogatod. A szolgáltatód Control Paneljén keresd. Lehet, hogy időzített munkák néven lesz. Ennyi
-
Dexter68
addikt
Szerintem ezt az egész földrajzi-modell cuccot le lehet kezelni a Geodirectory pluginnel. Nem pont erre van kitalálva, de adatokat kezel, lokációt kezel, képeket kezel.
-
Ilyesmi témára lesz szükséged: Angel - Fashion Model Agency WordPress CMS Theme
A lányokat pedig regisztrálod és nem is kell a regisztrációjukat összekötni a modell profiljukkal ha úgy se tudnak rajta módosítani.
Az üzenőfalra olyat tudok elképzelni, hogy vagy egy felhasználók közötti chat plugin: iFlyChat vagy egy fórum ami nem publikus - bbPress
-
Első körben ezt javasolnám:
WordPress
alapismeretek és ezt: Web programozás alapismeretekDe ha leírod, hogy mi az amit tudnia kell a rendszernek akkor lehet, hogy tudunk segíteni, illetve a vállalatirányítási rendszerekhez is lehet kérni plusz fejlesztéseket.
-
Kezdj bele, később foglalkozhatsz a láthatósági jogosultságokkal.
A menüs részt nem teljesen értem. Próbál ki előbb egy párat és utána talán le tudod nekünk írni, hogy mi és miért nem jó. Pl: Max Mega Menu
Az új bejegyzéshez elég ha csak bejelentkezve maradsz és mindig ott lesz a felső sáv, ahol az Új menüpont Bejegyzés almenüjével tudsz új bejegyzést hozzáadni.
Kiindulásnak tervezd meg, hogy pontosan mit akarsz. Keress egy olyan témát amivel ez megvalósítható és utána ha már jársz valahol, akkor segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciális Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest