-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Ezt letöltöd: PHP Simple HTML DOM Parser
Én ugyan ebbe a mappába tettem az index.php-t és így töltöttem fel a szerverre az egészet, de ezt Te tudod, ahogy jóItt a egy példa kód:
<?php
include("simple_html_dom.php");
$html = file_get_html("http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto");
$displaybody = $html->find('ul[class=nums]', 0)->plaintext;
echo $displaybody;
?>A Te esetedben find('div[id=informacio]' vagy ilyesmi
Utána csatlakozol egy adatbázishoz amibe az Insert paranccsal betolod a cuccot. - Segítség
Majd ezt a PHP-t Cronnal meghívogatod. A szolgáltatód Control Paneljén keresd. Lehet, hogy időzített munkák néven lesz. Ennyi
-
Dexter68
addikt
Szerintem ezt az egész földrajzi-modell cuccot le lehet kezelni a Geodirectory pluginnel. Nem pont erre van kitalálva, de adatokat kezel, lokációt kezel, képeket kezel.
-
Des1gnR
őstag
Ilyesmi témára lesz szükséged: Angel - Fashion Model Agency WordPress CMS Theme
A lányokat pedig regisztrálod és nem is kell a regisztrációjukat összekötni a modell profiljukkal ha úgy se tudnak rajta módosítani.
Az üzenőfalra olyat tudok elképzelni, hogy vagy egy felhasználók közötti chat plugin: iFlyChat vagy egy fórum ami nem publikus - bbPress
-
Des1gnR
őstag
Első körben ezt javasolnám:
WordPress
alapismeretek és ezt: Web programozás alapismeretekDe ha leírod, hogy mi az amit tudnia kell a rendszernek akkor lehet, hogy tudunk segíteni, illetve a vállalatirányítási rendszerekhez is lehet kérni plusz fejlesztéseket.
-
Des1gnR
őstag
Kezdj bele, később foglalkozhatsz a láthatósági jogosultságokkal.
A menüs részt nem teljesen értem. Próbál ki előbb egy párat és utána talán le tudod nekünk írni, hogy mi és miért nem jó. Pl: Max Mega Menu
Az új bejegyzéshez elég ha csak bejelentkezve maradsz és mindig ott lesz a felső sáv, ahol az Új menüpont Bejegyzés almenüjével tudsz új bejegyzést hozzáadni.
Kiindulásnak tervezd meg, hogy pontosan mit akarsz. Keress egy olyan témát amivel ez megvalósítható és utána ha már jársz valahol, akkor segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest