- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Des1gnR #1633 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából elkezdtem az oldalt megcsinálni, és találtam is egy témát, amivel megvalósítható a rendszer, de nem lesz tökéletes, hiszen én ezt majdhogynem úgy szeretném használni, mint egy vállalatirányítása rendszer, amit nem csak én, de másik is elérnek és mindezt mobilon keresztül is.
Néztem már sok vállalatirányításra való szoftvert, de sajnos egyik se felel meg az én elvárásaimnak vagyis nagyon sok dolgot tudnak, de ami nekem kéne azt nem.
Így pedig jelenleg azt tartom még járható utának, hogy saját témát írunk a wp-re így csak azok a funkciók lesznek benne, amik ténylegesen kellenek is.
Bár tanultam weboldal programozást, nem használtam és ugye minderre rájön a WordPress alapja, amire ezt meg kéne írni. Fogalmam sincs mennyire bonyolult. Esetleg tudtok ajánlani valami könyvet? A legjobb a magyar, de az angollal is megbírkozok.
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest