-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Des1gnR #1633 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából elkezdtem az oldalt megcsinálni, és találtam is egy témát, amivel megvalósítható a rendszer, de nem lesz tökéletes, hiszen én ezt majdhogynem úgy szeretném használni, mint egy vállalatirányítása rendszer, amit nem csak én, de másik is elérnek és mindezt mobilon keresztül is.
Néztem már sok vállalatirányításra való szoftvert, de sajnos egyik se felel meg az én elvárásaimnak vagyis nagyon sok dolgot tudnak, de ami nekem kéne azt nem.
Így pedig jelenleg azt tartom még járható utának, hogy saját témát írunk a wp-re így csak azok a funkciók lesznek benne, amik ténylegesen kellenek is.
Bár tanultam weboldal programozást, nem használtam és ugye minderre rájön a WordPress alapja, amire ezt meg kéne írni. Fogalmam sincs mennyire bonyolult. Esetleg tudtok ajánlani valami könyvet? A legjobb a magyar, de az angollal is megbírkozok.
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest