- Milyen asztali médialejátszót?
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönöm!
honnan lehet látni, hogy érzékeli-e a header.php-ban a változást?
illetve a cikket olvasva feltettem a Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) bővítményt is (mikor már megvolt a kód, csak még a header.php-t nem módosítottam, mert a GADWP-ben is be lehet adni a kódot ...
amikor a bekapcsolás után engedélyezem a GADWP-t a főoldalán, akkor kér kódot, de az UA-izé nem jó neki, hanem kérni kell kódot, kapok egy baromi hosszú karaktersorozatot, azt bemásolva működik, de az UA izé így más .... mintha a Google Analytics oldalán csinálnám ...
úgyhogy visszavontam az a GADWP engedélyezését a főoldalon (de nem kapcsoltam ki mint plugin), módosítottam a származtatott sablonban a header.php-t, és most visszakapcsoltam, és megint engedélyeztem a GADWP-t, azt hittem h nem kell megint kód ... de ismét kéri ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- ASUS routerek
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Számítógép összeszerelés Gyorsan, precízen, garanciával!
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest