Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart #2327 üzenetére
A HTML/CSS tudásom úgy gondolom már elérte a megfelelő szintet, a PHP sem idegen, de abban azért még vannak hiányosságaim. A Javascript ismeret meg jön menet közben, akár akarod, akár nem
Én autodidakta módon tanultam meg mindent, amit tudok, rengeteget olvastam, fórumoztam és még többet próbálkoztam. Nagyon sok türelem, kitartás és elszántság kell hozzá, de úgy gondolom megéri. Az angol nyelvtudás is elengedhetetlen, mert szinte minden normális tudásanyag angol nyelvű (ezért is kezdtem el a WPSzakit, keveseltem a magyar WordPress cikkeket). Úgy indultam neki a WordPressnek egyébként, hogy már volt egy erős HTML/CSS tudásom, ezek nagyon sokat segítettek, ezen felül már akkor is dolgoztam Linux rendszerekkel és szerverekkel, úgyhogy ez is megkönnyíttette a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest