- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
Meg folyamatosan az van ha bekapcsolok egy bővítményt meghal az olda. Előbb a Jetpack ot le kellet szednem mert csak fehér háttér jött be. Most feltettem a woocommerce bővítményt amit csak zipként letőltöttem és tallózással tudtam felrakni mert nem tudta magától telepíteni. Ennél is ugyan az a hiba eltűnik a vezérlőpult.
Ingyenes Ininetes tárhelyre tettem csak tesztelés, próbálgatás miatt. Lehet az is a baj? -
janesart
tag
Hmm az tök jó hogy így tudsz már.
Én grafikus vagyok, és úgy gondolom a programozás nem az én területem nem lehet mindenhez érteni. Viszont érdekel hogy wordpress-t tudjak hibátlanul telepíteni, feltőlteni tartalommal ha van webes megrendelés, mert a nem hozzáértő ügyfélnek tökéletes.
Ez a weboldalam véleményezd örömmel venném, igaz még messze nincs kész. a láblécen letörőltem a felesleges dolgokat. [link]A másik kérdésem hogy feltettem egy szűz wordpress-t és telepíteni szeretnék plugint, de a téma telepítésnél is sokszor ezt írja ki.
torefront Site Logo 1.2.0 bővítmény telepítése
Telepítőcsomag letöltése: http://downloads.wordpress.org/plugin/storefront-site-logo.zip…
Sikertelen letöltés. A kiszolgáló tanúsítványának ellenőrzése sikertelen.Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Futás, futópályák
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest