Hirdetés
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
Meg folyamatosan az van ha bekapcsolok egy bővítményt meghal az olda. Előbb a Jetpack ot le kellet szednem mert csak fehér háttér jött be. Most feltettem a woocommerce bővítményt amit csak zipként letőltöttem és tallózással tudtam felrakni mert nem tudta magától telepíteni. Ennél is ugyan az a hiba eltűnik a vezérlőpult.
Ingyenes Ininetes tárhelyre tettem csak tesztelés, próbálgatás miatt. Lehet az is a baj? -
janesart
tag
Hmm az tök jó hogy így tudsz már.
Én grafikus vagyok, és úgy gondolom a programozás nem az én területem nem lehet mindenhez érteni. Viszont érdekel hogy wordpress-t tudjak hibátlanul telepíteni, feltőlteni tartalommal ha van webes megrendelés, mert a nem hozzáértő ügyfélnek tökéletes.
Ez a weboldalam véleményezd örömmel venném, igaz még messze nincs kész. a láblécen letörőltem a felesleges dolgokat. [link]A másik kérdésem hogy feltettem egy szűz wordpress-t és telepíteni szeretnék plugint, de a téma telepítésnél is sokszor ezt írja ki.
torefront Site Logo 1.2.0 bővítmény telepítése
Telepítőcsomag letöltése: http://downloads.wordpress.org/plugin/storefront-site-logo.zip…
Sikertelen letöltés. A kiszolgáló tanúsítványának ellenőrzése sikertelen.Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő