-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
válasz
LógaGéza #2053 üzenetére
Azt hiszem erre van szükséged:
https://docs.woothemes.com/document/woocommerce-shortcodes/#section-13Ez szépen kilistázza a kategóriákat, azokkal a képekkel amiket feltöltöttél hozzá, bár ez szerintem téma függő is, de nézd meg, hátha működik
@heaven:
Nálad szintén a témával lesz a probléma, valószínűleg nem támogatja a WooCommerce-t ezért nem tudja hogy jelenítse meg ezeket az elemeket.Egyébként vannak ám dedikált Woo Témák is, ingyen:
https://www.woothemes.com/product-category/themes/free-themes/ -
salmiakki
tag
Szia!
A legegyszerűbb megoldás erre shortcode-okat használni (LINK) ezeket bármilyen nevű oldalra be tudod állítani, viszont ebben a formában csak véges számú találat jelenhet meg. Az, hogy az archívumok helyett mi jelenjen meg, azt vagy a témád, vagy a woocommerce fordításában tudod átírni.
-
salmiakki
tag
válasz
infectedmann #2041 üzenetére
Nekem sem volt semmi különösebb bajom a GoDaddynél, ajánlanám őket továbbra is, viszont egészen hasonló színvonalat kaptam a jelenlegi szolgáltatómnál is, olcsóbban, hazai szervergépen.
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Akard egy olyan problémám, hogy a WordPress/WooCommerce alapon futó weboldalam szolgáltató váltás után rohamosan lelassult. Először a GoDaddy Level 2-es Deluxe csomagját próbáltam, ott a szerver távolságára gyanakodtam, de miután még ennél is erősebb, haza szolgáltatónál is megpróbáltam az oldalt, kiderült, hogy nem ez a hiba.
A TTFB idő első csatlakozáskor közel 4mp (néha 7), gZIP és a PHP tömörítés is be van kapcsolta. Pár benchmark plugin és weboldal használata után feltűnt, hogy habár a felhasználói oldalakon nem is, de egy pl. Rendelések admin oldalon több, mint 4,000 SQL lekérdezés történik, ~15mp alatt minden frissítéskor. Előzőleg VPS-ről futott az oldal, ott mivel nem volt különösebb probléma a sebességgel nem mértem ezeket az adatokat, de nem hinném, hogy ez a szám ott alacsonyabb lett volna.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudnám az oldal betöltési idejét lefaragni, főként a TTFB idő amin javítani szeretnék, mert onnantól az oldal pillanatok alatt betölt. WP Super Cache van telepítve, ez a felhasználói oldalról sokat segít, de az adminok munkáját nem könnyíti meg, mivel ismert felhasználókra nincs hatása ennek a bővítménynek.
Legfrissebb WordPress verzió van telepítve
Legfrissebb WooCommerce verzió van telepítve
PHP Memóriakorlát: 256MB
Próbáltam a jelenlegi téma VPS-en használt (régebbi) verziójával is
Próbáltam a pluginokat sorra kikapcsolni
Próbáltam CludFlare-t használni
Próbáltam a WP-Optimize plugint használni
442,000 rekorddal dolgozik az oldal, az adatbázis mérete pedig 54.6MBItt egy kép a pingdom.com eredményeiről. A segítségeteket pedig nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest