Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mistadabolin
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Először is elnézést, ha volt már a téma, kerestem utána, de lehet, hogy véletlen átugrottam.
A 2016-os Office helyesírás ellenőrzője rossz, ahogy van. Rengeteg hibátlan szót hibásnak jelez, és jócskán akad hibás szó, ami szerinte helyes. Szinte mindegyik elődje sokkal pontosabb és használhatóbb.
Visszaváltani, cserélni nem szeretnék, mint ahogy szógyűjtésbe sem akarok kezdeni.
A Microsoft támogató oldala annyit jelzett vissza egy méltatlankodó sorstársunknak, miután végigvonszolta a sablon-bla-blán (frissíts, indítsd újra, telepítsd újra, stb.), hogy a probléma továbbítva van a fejlesztők elé. Ugyaninnen megtudtam azt is, hogy a cég, amelyik korábban ezt csinálta (Morphologic), már nem dolgozik nekik.
Valakinek van valami ötlete arra, hogyan lehetne a 2007-2010-2013-as Office valamelyikéből átvonszolni az ellenőrző programokat a 2016-ba?
Vagy valami egyéb alternatíva, mint beépülő modulok, stb.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Visszaváltani, cserélni nem szeretnék, mint ahogy szógyűjtésbe sem akarok kezdeni.