Új hozzászólás Aktív témák
-
Mistadabolin
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Először is elnézést, ha volt már a téma, kerestem utána, de lehet, hogy véletlen átugrottam.
A 2016-os Office helyesírás ellenőrzője rossz, ahogy van. Rengeteg hibátlan szót hibásnak jelez, és jócskán akad hibás szó, ami szerinte helyes. Szinte mindegyik elődje sokkal pontosabb és használhatóbb.Visszaváltani, cserélni nem szeretnék, mint ahogy szógyűjtésbe sem akarok kezdeni.
A Microsoft támogató oldala annyit jelzett vissza egy méltatlankodó sorstársunknak, miután végigvonszolta a sablon-bla-blán (frissíts, indítsd újra, telepítsd újra, stb.), hogy a probléma továbbítva van a fejlesztők elé. Ugyaninnen megtudtam azt is, hogy a cég, amelyik korábban ezt csinálta (Morphologic), már nem dolgozik nekik.
Valakinek van valami ötlete arra, hogyan lehetne a 2007-2010-2013-as Office valamelyikéből átvonszolni az ellenőrző programokat a 2016-ba?
Vagy valami egyéb alternatíva, mint beépülő modulok, stb.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest