Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem egy olyan problémám lenne Word 2013-ban, hogy van egy oldal amit kép formátumban szeretnék valahogy elmenteni. Sniping tool, print screen nem megoldás, mert ha kizoomolok, hogy az egész dokumentum látszódjon, akkor nem lesz elég részletgazdag a kép, ha úgy mentem el. Nekem pedig úgy kéne, hogy legalább egy valós A/4-es méretben ne látszódjanak a pixelek.
Próbáltam már One Note-ba küldeni és ott menteni mint PNG, de az csak egy fokkal jobb és úgy is, hogy vissza küldön docx-ben a Word-be és úgy jobb click-el kép fájlba menteni, de se a JPG se a PNG nem sikerül elég részletesre.

Hogyan lehetne megoldani, hogy rendes, nagy felbontású, részletes képet tudjak a dokumentumról menteni és ne csak egy pixelhalmazt?

Windows 7-et használok.
A válaszokat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest