Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Összevágtam két doksit (igen, copypaste, és? egyben van rá szükségem
) és valamiért megjegyezte az oldalszámot a másik doksiból és 33 után 61 jön, próbáltam kitörölni az összes lábléc/fejlécet + a bennük lévő infot, sikerült is, de mégis tudja ez a fránya word, hogy hanyadik volt az a pár lap az előző doksiban... Viszont a tartalomjegyzékben meg az oldalszámozásnál gáz, hogy 33 után 61 jön. Ilyet még nem láttam. Érdekel, hogy miként lehet ezt kiküszöbölni valamint miért csinálja ezt... word 2010 és libreoffice volt amiben probálkoztam eddig megoldani a problemát. (:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és valamiért megjegyezte az oldalszámot a másik doksiból és 33 után 61 jön, próbáltam kitörölni az összes lábléc/fejlécet + a bennük lévő infot, sikerült is, de mégis tudja ez a fránya word, hogy hanyadik volt az a pár lap az előző doksiban... Viszont a tartalomjegyzékben meg az oldalszámozásnál gáz, hogy 33 után 61 jön. Ilyet még nem láttam. Érdekel, hogy miként lehet ezt kiküszöbölni valamint miért csinálja ezt... word 2010 és libreoffice volt amiben probálkoztam eddig megoldani a problemát. (: