Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Szerintem mindegy, mert nekem úgy tűnik, egyelőre nincs külön angol és amerikai verzió
(Mindkettő 457,09 MB, ugyanazzal a névvel: TWEE_English_language_pack.exe, és mind2-t 6514-en töltötték le.)Én már 1x magyarul végigjátszottam, de érdekes élmény az angol, próbaképp felraktam, és pl. mikor Haren Brogg nekiállt dadogni, jót mosolyogtam.
-
CabalX
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Én is most fogom újra végigtolni (immár angolul) anno a régebbi VGA-mmal is szép volt, de a 4870-el már nem kell visszavennem semmit.

Háát, nem tudom, az amerikait nem töltöttem le, ezért erről nem nyilatkozok, de az angol esetén is elég nagy a változás az "alap" verzióhoz képest: [link]

Kicsit olyan angol szinkronnal és magyar felirattal játszani mintha Mass Effect-ezne az ember (jó nyilván a játék stílusa más), feltünnek a fordítási, nyelvi érdekességek - itt egy kimaradt szó, ott kicsit kurtább a szöveg, amott máshogy fordítottak - mondjuk úgy, érdekes élmény - szerintem egyszer érdemes kipróbálni, a menüből úgyis lehet utánna nyelvet váltani.

Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Mindkettő 457,09 MB, ugyanazzal a névvel: TWEE_English_language_pack.exe, és mind2-t 6514-en töltötték le.)