- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Én is most fogom újra végigtolni (immár angolul) anno a régebbi VGA-mmal is szép volt, de a 4870-el már nem kell visszavennem semmit.

Háát, nem tudom, az amerikait nem töltöttem le, ezért erről nem nyilatkozok, de az angol esetén is elég nagy a változás az "alap" verzióhoz képest: [link]

Kicsit olyan angol szinkronnal és magyar felirattal játszani mintha Mass Effect-ezne az ember (jó nyilván a játék stílusa más), feltünnek a fordítási, nyelvi érdekességek - itt egy kimaradt szó, ott kicsit kurtább a szöveg, amott máshogy fordítottak - mondjuk úgy, érdekes élmény - szerintem egyszer érdemes kipróbálni, a menüből úgyis lehet utánna nyelvet váltani.

-
CabalX
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Először OK hogy magyar, de utánna másodjára inkább nézd majd meg az angolt, teljesen más a hangulata úgy hogy a karakterekhez jobban passzol a szinkron - és mint említve lett nem olyan "lightos" a nyelvezete.
500MB-ot megér...
-
CabalX
aktív tag
1,5 giga a patch, de 1,3 giga a bónusz tartalom - kézikönyv (elvben kibővített), így készült a játék filmek.
Ezen felül még ott van az audió CD is (6-700Mb).
Ezt mind letöltve már 3 GB felett jársz - OK ezeket nem kötelező letölteni, de ha már lúd - legyen kövér.
ScouserHUN - letöltheted az angol nyelvi fileokat is ha érdekel az erősebb nyelvezet (és zavar egyik-másik rosszul megválasztott magyar szinkronhang).
Magyar felirattal is érthető a játék, sőt lehet hogy az angol nyelv "nyersessége" miatt teljesen más élményt is nyújt az embernek.
-
CabalX
aktív tag
1 valamid nem lesz - a dobozos EE-ben van egy novella is, azt nem találtam a letölthető csomagban.
Szinkront tekintve sajnos nem történt változás/javulás, pl Leo esetében az elején ugyanaz a gyerekes hang hallható - az Angol verzió esetén is volt ilyen probléma ott újra felmondatták a szövegeket az adott karakterekhez...
Amúgy dicséretes hogy a Kiadó/Fejlesztő ingyen elérhetővé tett mindent amit a dobozos EE verzió megvásárlásával megkapsz pluszban (kivétel ugye a könyv, meg az új csomag).

Csak azt a "potom" 2,5 - 3GB-t kell lekapni...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest