- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Azt, hogy hol reked meg a levegő, azt megnézni igen nehéz, azt saccperkábéra lehet megmondani a gépbe beépített ventik függvényében. A meleg ugyebár felfelé megy, ezért fent rekedhet be a táp és az optikai meghajtó(k) között ezért raktam 2 ventit felülre, mert elég meleg volt ott a helyzet. Ezt onnan tudtam meg, hogy ment a gép, levettem az oldalát és beraktam a kezem, hát éreztem, hgoy igen meleg a helyzet és a táp oldala is elég meleg. A 2 venti beépítése után ilyen problémám már nincs
Ventit rakni 2 féle képpen lehet én tok 3 féle képpen isVagy előre, gyárilag kialakított helyre, akkor csak be kell rakni, vagy kivágsz a házból ventinek helyet. A VGA hűtésére én az oldallapra raktam ventit, hogy a VGA-ra fújja a friss levegőt. Sokat is segített, a GTX-em, mikor még megvolt full terhelésnél sem ment hatvanegynéhány foknál feljebb. Gyári hűtővel. Volt, aki kérdezte is, hogy milyen gyári hűtőm van, hogy ennyi a max hőmérséklet. Jól szellőző ház és kész.
Mivel nem tom, hogy a VGA hűtőd hogy merre fúj, ezért nem tom, hogy ''egymás ellen dolgoznának-e'', ha a gép oldalába raknál ventit, de szerintem nem, az csak jó lehet, ha befelé fújod a friss levegő.
Én a táp alatti ventit megfordítanám, az lenne az első. Csak felül szívjon ki venti, a többi befele dolgozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- OTP Bank topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest