Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winner_hun

félisten

válasz C^^ #537 üzenetére

:R

Azt, hogy hol reked meg a levegő, azt megnézni igen nehéz, azt saccperkábéra lehet megmondani a gépbe beépített ventik függvényében. A meleg ugyebár felfelé megy, ezért fent rekedhet be a táp és az optikai meghajtó(k) között ezért raktam 2 ventit felülre, mert elég meleg volt ott a helyzet. Ezt onnan tudtam meg, hogy ment a gép, levettem az oldalát és beraktam a kezem, hát éreztem, hgoy igen meleg a helyzet és a táp oldala is elég meleg. A 2 venti beépítése után ilyen problémám már nincs
    Ventit rakni 2 féle képpen lehet én tok 3 féle képpen is;] Vagy előre, gyárilag kialakított helyre, akkor csak be kell rakni, vagy kivágsz a házból ventinek helyet. A VGA hűtésére én az oldallapra raktam ventit, hogy a VGA-ra fújja a friss levegőt. Sokat is segített, a GTX-em, mikor még megvolt full terhelésnél sem ment hatvanegynéhány foknál feljebb. Gyári hűtővel. Volt, aki kérdezte is, hogy milyen gyári hűtőm van, hogy ennyi a max hőmérséklet. Jól szellőző ház és kész.
    Mivel nem tom, hogy a VGA hűtőd hogy merre fúj, ezért nem tom, hogy ''egymás ellen dolgoznának-e'', ha a gép oldalába raknál ventit, de szerintem nem, az csak jó lehet, ha befelé fújod a friss levegő.
    Én a táp alatti ventit megfordítanám, az lenne az első. Csak felül szívjon ki venti, a többi befele dolgozzon.;)

Új hozzászólás Aktív témák