Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Előszőr is üdv 2006-ban
Másodszor az életkedvem is elmegy ettől a ***-ph-tól,annyi hiba van az üzi irása közben...
Harmadszor...megint kezdhetem újra írni a szöveget
Na szal...
Eleinte én is sokat szenvedtem a hűtésekkel,amikor még léghűtéses volt a prockóm...
De miután szép lassan megvettem a pumpákat,blokkot,csöveket,fagyállót,akkor azonnal átszereltem egy hűvösebb reggelen...(34 fok)
(útálom a nyarat a meleg miatt,útálom a telet a 250m2 hólapátolás miatt)
Azóta megoldódott e problémám...
A vga-mat még viszont előtte lehűtöttem egy faca réz bordával és két nagy rambordával..
(kép van valamelyik Winner_hun topikban)
Sajna a vinyó hűtési problémák csak a vízhűtés bevezetésekor oldóttak meg..
Ház oldallapja levétele csak itthoni megoldás...ha elviszem valahová a gépemet,akkor a zaja miatt ártalmas levenni az oldalát
Amúgy a kábelekben szerintem én tartom a rekordot a kismillió ventimmel
De még én is meg tudtam oldani,hogy legyen olyan rálátáspont,ahol jól néz ki a cumo..
Használni kell ezeket a müanyag burkolatu kötöző drótokat...És speciel zöldet használok vagy feketét,mert azok ''dizájnosak''...
Persze baráti segítséget is kaptam..Pl tegnap Winner_hun elhozta vinyó kábekleinek megrövidítése miatt fentmaradt burkolatot és én így tovább tömöríthetek
Tegnap láttam a neten egy olyan egyszerű uv-fény aktivízálást,hogy még nekem is megforgatta a fantáziám
Simán csak léefújok a gépben dolgokat uv.aktív lakkal és pompázni fognak
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest