Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Előszőr is üdv 2006-ban
Másodszor az életkedvem is elmegy ettől a ***-ph-tól,annyi hiba van az üzi irása közben...
Harmadszor...megint kezdhetem újra írni a szöveget
Na szal...
Eleinte én is sokat szenvedtem a hűtésekkel,amikor még léghűtéses volt a prockóm...
De miután szép lassan megvettem a pumpákat,blokkot,csöveket,fagyállót,akkor azonnal átszereltem egy hűvösebb reggelen...(34 fok)
(útálom a nyarat a meleg miatt,útálom a telet a 250m2 hólapátolás miatt)
Azóta megoldódott e problémám...
A vga-mat még viszont előtte lehűtöttem egy faca réz bordával és két nagy rambordával..
(kép van valamelyik Winner_hun topikban)
Sajna a vinyó hűtési problémák csak a vízhűtés bevezetésekor oldóttak meg..
Ház oldallapja levétele csak itthoni megoldás...ha elviszem valahová a gépemet,akkor a zaja miatt ártalmas levenni az oldalát
Amúgy a kábelekben szerintem én tartom a rekordot a kismillió ventimmel
De még én is meg tudtam oldani,hogy legyen olyan rálátáspont,ahol jól néz ki a cumo..
Használni kell ezeket a müanyag burkolatu kötöző drótokat...És speciel zöldet használok vagy feketét,mert azok ''dizájnosak''...
Persze baráti segítséget is kaptam..Pl tegnap Winner_hun elhozta vinyó kábekleinek megrövidítése miatt fentmaradt burkolatot és én így tovább tömöríthetek
Tegnap láttam a neten egy olyan egyszerű uv-fény aktivízálást,hogy még nekem is megforgatta a fantáziám
Simán csak léefújok a gépben dolgokat uv.aktív lakkal és pompázni fognak
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest