Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
üzenetére
Ebben az esetben nem veszik el a Windows licenc? Vagy azt előtte szedjem ki (valahogy) a gépből?
A következőt nem teljesen értem: "tedd rá az összes netről leszedett driver".
Másoljam rá a Windows telepítő flash drive-ra a drivereket?Most a Windows nem ismer fel pendrive-ot, egyáltalán.
-
jolti05
őstag
-
jolti05
őstag
Sziasztok, ismét

Adott egy tablet, becses nevén Chuwi Vi8+. Újraraktam az operációs rendszert, meg vannak hozzá a driverek, DE, hogyan tudom feljuttatni őket a gépezetre?
A pendrive-ot nem ismeri fel OTG-n keresztül, SD kártyát nem látja (gondolom nincs fent driver), netre nem tudok vele kimenni, mert nincs hálózati adapter... teljesen meglőve érzem magam.Mi a hiba, mit csinálok rosszul, van valami ötletetek?
-
jolti05
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Természetesen Type-C OTG kábellel próbálkoztam, és végül sikerült is, annyi a titok, hogy a készülék bekapcsolása előtt rá kell dugni a perifériát, különben nem lát semmit, illetve, ha menet közben kihúzom azt a bármit (egér, billentyűzet), akkor onnantól ki kell kapcsolni, majd vissza, hogy újra legyen egér/billentyűzet.
makoss: Nekem második próbálkozásra gond nélkül lement a reset, fel is rakta a Windowst, csak tovább lépni nem tudtam, de már ez is megoldódott.
-
jolti05
őstag
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Egy Chuwi Vi8 Plus-szal akad egy kis problémám:
Mi a teendő akkor, ha a Windows újratelepítése közben 50%-nál (Installing Windows, Installing features and drivers 79%, Configuring setting) megállt a telepítés? Már van 1 órája nem történik semmi, igaz, idáig eljutni is jó hosszú idővel.
A Microsoft Club honlapon azt olvastam, hogy a hivatalos álláspont nagyjából annyi, hogy várni kell, de a végtelenségig azt sem lehet.
-
jolti05
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az kiváló

-
jolti05
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Nálam ott van a Warehouse options EU. Vásárlás közben írja ki, hogy elfogyott?
-
jolti05
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Idézet következik: "30-ból már megkapod" Ez szerintem bárkinek azt jelenti, ami oda van írva, tehát azt, hogy megkapod ennyiért, de sajnos nem kapod meg ennyiért és én sem (pedig már felcsillant a szemem
).Én legolcsóbban 35-36-ért látok szállítási költséggel együtt Vi8 Plus-t és Hi8 Pro-t, de szerintem ennyit nem érnek, főleg, hogy 27e-ért (összeköltség) kapni Onda V820w-t, 34e-ért (szintén összköltség) pedig Onda V891-et. Ráadásul néha pofátlan akciók vannak egyes webshopokban.
Azt nem tudod véletlenül (vagy bárki más), hogy a raktárak készletei (~)milyen időközönként gyarapodnak?
-
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Valóban.. köszönöm. Eddig ez a fül nem tűnt fel.
Tehát mindennel együtt ~37300 forintért kihozzák 6-9 napon belül.Nagy kérdés, hogy megér-e +10e forintot az Onda V820w-hez képest (német raktár, ~27e pénz), amiben Z3735F proci van, illetve nem fullHD-s, "csak" 1280x800-as a felbontása.
-
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Köszi az infót! Azt nem írták meg véletlenül, mennyivel drágább, vagy hogy megy ez? A honlapon azt írják (12), hogy a 'remote area'-ba +25dollár a szállítás, de mondjuk úgy, nem elérhető a link.
-
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
A külföldi vásárlásos topikban úgy van megjelölve, hogy EU raktárból szállítják a termékeket, innen vettem, de most erősen elbizonytalanodtam

Van valami időpont, hogy mikorra várható gearbest eu-s raktárjába?Engem borzasztóan zavar, hogy fehér, de minden másban talán nekem is ez a tablet stimmel a legjobban, ha az árfekvést is nézzük. Kár, hogy ezekhez a készülékekhez nincsenek olyan tokok, mint a telefonokhoz...

fabicska: Eredetileg ~20e forintot szerettem volna szánni tabletre, csak minél többet olvastam róla, annál inkább arra jutottam, hogy nem kellene 1gigásat vásárolni 16 giga tárhellyel. Szimpatikus a linken látható készülék, de ha mindig csak kicsit teszek hozzá, mert kicsivel többért jobbat kapok, akkor hamar kikötök a Sony Xperia Z6-nál
Ezen kívül köszönöm a tippet! -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Három Windows-os tabletben gondolkodom és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy melyik lehet a legjobb vétel.
1) CHUWI Vi8 Plus 8.0" Z8300 1280x800USB 4000mAh Type-C --> ~36000,- (Everbuying - China)
2) Chuwi Hi8 Pro 8.0" Z8300 1920*1200 4000mAh Type-C --> ~32000,- (SPEmall - EU)
3) ONDA V891 8.9" Z3735F 1280 x 800 5400mAh Type-B --> ~34000,- (TinyDeal - Germany)
Alapvetően olvasásra, böngészésre vásárolnám, de alkalom adtán természeten filmet is néznék rajta, valamint egyszerűbb játékokat is biztos kipróbálnék idővel.
- A Z8300 és a Z3735 között lényegében csak annyi a különbség, hogy előbbi valamennyivel kevesebbet fogyaszt és támogatja az USB Type-C-t?
- Ekkora készüléken számít az, hogy ~HD-Ready, vagy FullHD a felbontás?
- Van esetleg tapasztalatotok ezekkel a tabletekkel kapcsolatban, illetve bátran rendelhetek ezekről az oldalakról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest