Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha lesz tapasztalatod ezzel az Acer tabbal, írd majd meg légyszives...
Amire kíváncsi lennék:
- üzemidő,
- általános anyagminőség (különös tekintettel a dokkolóra és a zsanérra, pl. mennyire lötyögős erősebb gépelés közben),
- billentyűzet nyelve (remélem honosítják),
- szoftveres tapasztalatok (esetleges szoftverhibák, anomáliák),
- akksi és a háttértár esetleges cserélhetősége.Az ára eléggé jó, ha jobb a T100-nál némileg (minden problémás téren), akkor lehet hogy én is ezt választom (feltéve hogy azért értelmes akkuidőt tud).
-
tjb007
nagyúr
Az a bizonyos vákuum pedig nem mostanában fog eltűnni. A Microsoft célja pontosan az, hogy minél olcsóbb Windows 8.1-es tabletek kerüljenek piacra (ami által több emberhez juthatnak el), és a gyártókat is erre ösztönzik. A Windows Phone-nál is ugyanezt csinálták/csinálják, és eddig úgy néz ki sikerült is ezt elérniük.
-
Egon
nagyúr
A magam részéről úgy vagyok vele, hogy szeptemberig várok (tovább nem, mert nem fogok még egy szemesztert elkezdeni úgy, hogy se értelmes laptop (a céges kb. 10 éves), se tablet...), aztán megnézem, hogy mit és mennyiért lehet kapni, aztán veszek valamit...
Azon is filóztam, hogy veszek egy 7 colos Androidos cuccot, 40-50K környékén, az jó lesz tanulni, pdf-eket olvasgatni stb., aztán majd ha lesz (számomra) értelmes 10-11 colos Win-es alternatíva, akkor odaadom a kis tabletet a lányomnak (vagy az asszonynak), én meg megveszem a nagyobbat...
Meglátjuk. -
parandroid
félisten
Dell Venue Pro gépek szerintem jó kompromisszumok minőségben és árban is - kár, hogy Mo-ra nem vitték be őket. Én legalábbis abszolút elégedett vagyok a minőségérzetével, a legutóbbi akcióban meg a 32GB-os, 8"-es verzió itt 229 EUR-ért megy, ami azért elég baráti ár.
Esetleg érdemes megnézni az osztrákoknál, ha arra jársz, az nincs olyan messze.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest