Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz TedThomas #2380 üzenetére

"2. Nem-nem lehet. Csak a metro alkalmazások tudnak menni ha jól tudom. Nagy win hiányosság".

De lehet. Ez a connected standby lényege. Azaz, hogy alvás közben is működjenek bizonyos funkciók. Például a mail frissítés, vagy pl. bejövő skype hívás, stb. Természetesen mivel a connected standby tabletre lett kitalálva, ezért a desktop alkalmazások zöme nincs rá optimalizálva. De nem gondolom, hogy ez hiányosság. Desktop alkalmazást senki nem tabletre fejleszt, azok normál PC-s, egeres használatra vannak tervezve. Mindemellett ez nem jelenti azt, hogy ne működnének a háttérben - a connected standby rendszerszintű elvileg egy desktop alkalmazás is futhat, és el is éri a netet, ha fut -, de támogatás az nincs rá.

Sly189: Természetesen a képernyőt is ki lehet kapcsolni anélkül, hogy standby-ba menjen a gép. Az energiagazdálkodási beállításokban kell megadni, hogy mennyi inaktivitás után kapcsoljon ki a kijelző és mennyi után aludjon el. A kijelző egyébként kikapcsol pl. filmnézés közben is, viszont elaludni nem fog. És létrehozhatsz olyan profilt is, amelyik töltőre téve sosem alszik el, de a képernyőt kikapcsolja pár perc után. (Ez egyébként nem spec tablet feature, ez minden desktop windows-ban is régóta benne van.)

• Sly189

senior tag

válasz TedThomas #2380 üzenetére

Akkor nem én vagyok az első elvetemult ember aki a laptopját ilyenre cseréli ilyen igények mellett.
    megvettem most a kábelt hozzá viszont fájó szívvel otthon kellett hagynom a kütyüt... munka first.......:(

Új hozzászólás Aktív témák