- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Ha minden igaz, az volt a töltési probléma hogy én közbeiktattam az adapter és a gyári töltőkábel közé egy USB hosszabbítót. Gyári az nagyon rövid De most se értem miért nem vette rendesen.... így szoktam tölteni az S4-emet is. 5V on 2A azért reccsintse már fel.... érdekes
-
TedThomas
aktív tag
1. Nálam ez az encore-rapoo páros tud meglepetéseket okozni. Néha beragad egy bill és csak az újra indítás segít. (Vagy a bluetooth kikapcs/bekapcs ha betudok lépni oda) Ments mindig
2. Nem-nem lehet. Csak a metro alkalmazások tudnak menni ha jól tudom. Nagy win hiányosság.
3. Természetesen. Én is úgy nézek filmet.
-
-
peterk
senior tag
Angliában valóban vannak nagyon durva akciók is ilyenkor (és még 1-2 alkalommal az évben). Az igazi különbséget a kisebb üzletek jelentik ilyenkor, ahol sokszor harmadáron is vannak akciók. Ennek meg is van az oka, mert ott egy kisebb műszaki bolt pl. nem 10, hanem 20-30% haszonkulccsal dolgozik üzemszerűen. Abből könnyebb akciózni évente egyszer reklámcélokból, mint a harmadából, esetleg harmada forgalom mellett.
A nagyok (multik) viszont szvsz nem viselkednek nagyon máshogy ott sem, ott is kb. hasonló kedvezményes akciók vannak. Csak legfeljebb a célközönség más, ezért mást és máshogy akcióznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest