Hirdetés
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Elvileg nemsokára érkezik a cube I7 stylusom. Már a kiegészítőkön gondolkodom, de közben felmerült 1 kérdés a töltéssel kapcsolatban. Ha jól tudom ennek a tabnak külön chargere van, nem pedig usb-n keresztül tölt. Nah most van nekem egy 20000mA-es power bankom, aminek van egy 5V/2.1A-s kimenete is. Én szeretném ha erről valamilyen kacifántos úton is, de áromt tudnék varázsolni a tabletre, mert az a 4-5 órta üzemidő, amit terhelés alatt nyújt nem igazán elég mindig. Szóva a probléma adott. Egy tab ami nem tölt usb-n keresztül, és egy power bank aminek usb-s kimenete van csak. Van erre valami féle megoldás? Átalakítókkal, vagy egyéb ... trükk szerűséggel hogy megoldható legyen? Valami olyasmire gondolok mint a kocsiban a szivargyújtóba tehető töltők, csak jelen esetben egy usb-s power bank kimenetét kéne átalakítani valami tab által befogadhatóra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest