- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Elvileg nemsokára érkezik a cube I7 stylusom. Már a kiegészítőkön gondolkodom, de közben felmerült 1 kérdés a töltéssel kapcsolatban. Ha jól tudom ennek a tabnak külön chargere van, nem pedig usb-n keresztül tölt. Nah most van nekem egy 20000mA-es power bankom, aminek van egy 5V/2.1A-s kimenete is. Én szeretném ha erről valamilyen kacifántos úton is, de áromt tudnék varázsolni a tabletre, mert az a 4-5 órta üzemidő, amit terhelés alatt nyújt nem igazán elég mindig. Szóva a probléma adott. Egy tab ami nem tölt usb-n keresztül, és egy power bank aminek usb-s kimenete van csak. Van erre valami féle megoldás? Átalakítókkal, vagy egyéb ... trükk szerűséggel hogy megoldható legyen? Valami olyasmire gondolok mint a kocsiban a szivargyújtóba tehető töltők, csak jelen esetben egy usb-s power bank kimenetét kéne átalakítani valami tab által befogadhatóra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest