Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Több mint 1 hónapnyi aktív keresgélés után végre leadtam a rendelést egy Cube i7 Stylusra
Gearbesten pont találtam EU raktárról 327 (+szállítás/biztosítás) usd-ért egy darabot
, ami eu raktárhoz képest nagyon kedvező ár! Így ha minden igaz át kell mennie a határon plusz költség nélkül, és összesen kb 100e FT-ba került mindössze mindenestül 
Azért még bill, meg képernyő védő kellene rá.
Akinek ilyen tabja van az honnan szerzett protectort? Ha jól tudom ennek ugyan az a képernyője mint a sima Cube i7-nek, ugye? Ebben az esetben olyat tudok rendelni hozzá, mert azt láttam pár helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces Kolink KLA-003
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gearbesten pont találtam EU raktárról 327 (+szállítás/biztosítás) usd-ért egy darabot
, ami eu raktárhoz képest nagyon kedvező ár! Így ha minden igaz át kell mennie a határon plusz költség nélkül, és összesen kb 100e FT-ba került mindössze mindenestül