Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Több mint 1 hónapnyi aktív keresgélés után végre leadtam a rendelést egy Cube i7 Stylusra
Gearbesten pont találtam EU raktárról 327 (+szállítás/biztosítás) usd-ért egy darabot
, ami eu raktárhoz képest nagyon kedvező ár! Így ha minden igaz át kell mennie a határon plusz költség nélkül, és összesen kb 100e FT-ba került mindössze mindenestül 
Azért még bill, meg képernyő védő kellene rá.
Akinek ilyen tabja van az honnan szerzett protectort? Ha jól tudom ennek ugyan az a képernyője mint a sima Cube i7-nek, ugye? Ebben az esetben olyat tudok rendelni hozzá, mert azt láttam pár helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gearbesten pont találtam EU raktárról 327 (+szállítás/biztosítás) usd-ért egy darabot
, ami eu raktárhoz képest nagyon kedvező ár! Így ha minden igaz át kell mennie a határon plusz költség nélkül, és összesen kb 100e FT-ba került mindössze mindenestül