Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nálam hamar mennie kellett. Akksi gyatra volt, kijelző sárgás (de szép) és arra a nagy dögre nem igaz, hogy nem tudtak tenni egy normál méretű USB-t. Az utolsó csepp az volt, hogy nem kaptam hozzá billentyűzet dokkolót. Még a Montevideó utcába is elmentem személyesen, ahol kiderült, hogy nincs is sales, se ügyfélszolgálat, de azért rendes volt a csajszi és utána kérdezett nekem. Se égen, se földön, sehol nem lehet kapni hozzá külön. Bepöccentem, eladtam
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.Volt még Sony Vaio Duo 11-em is. Na az komoly cucc, de nem is igazán tablet kategória. Azt is eladtam

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.