Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nálam hamar mennie kellett. Akksi gyatra volt, kijelző sárgás (de szép) és arra a nagy dögre nem igaz, hogy nem tudtak tenni egy normál méretű USB-t. Az utolsó csepp az volt, hogy nem kaptam hozzá billentyűzet dokkolót. Még a Montevideó utcába is elmentem személyesen, ahol kiderült, hogy nincs is sales, se ügyfélszolgálat, de azért rendes volt a csajszi és utána kérdezett nekem. Se égen, se földön, sehol nem lehet kapni hozzá külön. Bepöccentem, eladtam
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.Volt még Sony Vaio Duo 11-em is. Na az komoly cucc, de nem is igazán tablet kategória. Azt is eladtam

Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.