- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fpeter84
üzenetére
Ez az enyém, feliratoztam a chipeket rajta.
Közben én is gondolkoztam, 8 láb csak, nem nagy kaland kivenni. Szintillesztést pl. ilyennel lehetne csinálni.
Az emmc nem csak ezért gázos, bár én hozzá tudnék férni bga rework station-höz, hanem pont az uefi partíció miatt. Eredetileg azt gondoltam hogy az emmc chip üres, de pont az itt felmerült efi partíció miatt gáz a koncepció, az kell ahhoz, hogy a bios lássa pl. az usb pendrájvot amiről bebootolnál, hogy felírd az új emmc-t. Egy emmc programozó+FBGA169 adapter árából meg jópár tabot lehet venni, házi megoldással felejtős a dolog.
Azt a partíciót a win telepítés nem engedi leszedni, elvileg nem is látszik (bár ezt még ellenőrizni kell). Diskpart paranccsal lehet törölni az egész lemezzel együtt, vagy linux alól dd-vel fillezni az emmc-t, de nem próbálom ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M8 tokkal
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest