Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
De akkor a win telepítő advanced módjával bármikor törölhető a partíció, nem? Tehát akkor egy újratelepítés alkalmával óvatlan partíció törléssel téglásítani lehet a vasat?
Flash író jelszint: a pár $-os írókon CH341 chip van, ami valóban csak 3.3V I/O-t tud. Az íróból kifelé menő lábakat elég feszosztóval letörni, viszont a flash-től visszafelé ágat fel kell húzni kicsit - én erre egy 74HC245 bus transcievert használtam és több féle tápfeszt
Kiforrasztás nélküli írás: nem tudod tri-state módba húzni a SoC SPI lábait, valamint tápfeszt se tudsz úgy biztosítani a flash-nek hogy a proci ne éledezzen tőle, ezért csak a fizikai leválasztás marad - nyilván nem a vezetékeket kezdtem el szétvágni, hanem leforrasztottam. SO8 wide tok, ehhez elég egy rendesen pákafej...
eMMC upgrade: elméletben nyilván lehetne, de a gyakorlatban nem tudom nem kellene e esetleg még a flash tartalmán is mókolni hozzá. Továbbá ezek a PCB-k kissé gyenge minőségűek, a flash pedig BGA tokozású, úgyhogy jóval komolyabb technikai háttér kell és a kukaveszély is elég magas egy esetleges fólia felválással!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest