Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...
Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...
Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest