Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
graver40
üzenetére
Ott nem tudom mennyi, az euronicsban ma láttam 39900-ért a csomagot. De szerintem nem éri meg, múltkor volt nálam javításon ilyen beex flash mert beleturkéltak a szoftverébe és nem indult. A kijelzője szörnyen rossz, a tablet maga meg a frissen helyreállított rendszerrel is dög lassú lagos volt. Rányomtam valamire, először azt hittem hogy érzéketlen az érintő mert másodpercekig nem történik semmi, utána jön a homokóra csak, rettenetesen lassú benne az emmc flash, ha az enyém lett volna akkor biztos földhöz csapom és megugrálom, annyira idegesítő így használni. Ráadásul az a lassú tárhely még kevés is, alig van hely, és csak szemből nézve olvasható a képernyő. A telefon sem egy erős ajánlat. Nemrég írták hogy valahol 40 körül akcióznak toshiba-t, de volt más acer w4-820 2/64-es is nem sokkal drágábban, én inkább néznék ezért a pénzért valami márkás legalább 2/32-es készüléket, vagy esetleg 220volt-nál chuwi vi8 super is van, én is most ilyenről írok, ég és föld a kettő. Vagy esetleg még kínai rendelés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VGA kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest