Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Steam Deck
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na. kicsit szétnéztem mikecane X-blog oldalán, és olyasmit találtam, hogy a 4/3-as 9.7" retinakijelzővel rendelkező Onda V919-et kihozzák Core-M procival, 4gb rammal 64gb SSD-vel, és plusban van rajta hdmi is(az eddigi atomos modellen nem volt), ja meg 3g is persze, ahogy néztem kicsit vastagabb lesz, 9.7mm vagy ilyesmi, és mindez 380USD, ami...hát nem rossz. Sőt, ahogy néztem ez dual boot formában is elérhető lesz, bár a core M-et nem tudom mennyire békül ki az androiddal.
Mindemellett valszeg lesznek black/gold "dizájn" modellek, win10 promo keretében(gondolom én...)Másik(poén): gearbesten néztem 9.7" tablethez(vagyis ipad airhez, ami 7.5mm vastag...) ilyen billentyűzetet, betettem kosárba hogy kipróbálhassam a kupon kódot amit neten találtam(elvileg 5% kedvezményt ad): GBALLAFF
Ami ekkor történt, azon nem kicsit mosolyodtam el: a kütyü ára MEGNŐTT kb 9,5%-al. Hát mondom ilyen nincs
De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Steam Deck
- Assetto Corsa Rally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.