Hirdetés
- Gaming notebook topik
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Szerintem nekem ennek a "testvére" van, úgy hívják, hogy Colorovo CityTab Supreme 3G 10.1, csak az enyémben 2GB/32GB a RAM/HDD és gyárilag benne a 3G kártyahely.
Nagyon műanyag, csavarodik, érződik hogy nem egy csúcstermék, de ezzel együtt nagyon bejött, a display igen jó minőségű, az érintések pontosak, az akku tényleg 8000 (na jó 7800, onnan tudom, mert szét kellett pattintanom a házat mert laza volt az akku csatlakozó), de nagyon kellemeset csalódtam benne, 69e volt májusban a Mediamarktnál.
Most matricáztam át a billenytűjét magyarra, így már kényelmes is használni, összehajtva a műbőr tok és a bill védi a tabot, kihajtva meg a tok az állvány. Én a billentyűzet széleire még ragasztottam gumi távtartókat így biztosan nem ér hozzá a kijelzőhöz összehajtva.
Nekem bejött, netezés és az irodai dolgok mellett spec programokat is futtatok rajta és gond nélkül viszi. A M$ kicsit visszaszerezte a bizalmamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Honda topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Ingatlanos topic!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest