Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szodia
csendes tag
Sehogy sem sikerült a csere.
Direkt azért vettem az Acer shopban a gépet, mert reméltem, hogy így sokkal korrektebb lehetőségeim lesznek szimplán ügyintézés, pláne garanciális ügyintézés tekintetében, mintha például egy esetleg nagyobb, ennyire nem specifikus profilú multitól vettem volna. Ezzel szemben 3 napon belül kétszer bumszlizhattam ki Soroksárra a semmiért.Semmit nem tudtak cseréni, holott az eladó srác előtt is sikerült reprodukálni a hibát, na meg egy teljesen új hibát is sikerült előhozni, mert az érintő kijelző is érzéketlenné vált, a gombbal kikapcs után nem igazán lehetett lehúzni a háttérképet a kikapcsoláshoz. Csere gép egyik üzletükben sincs már az elmondás alapján, holott a sráccal történt megelőző telefonos konzultáció szerint még volt egy 64 Gb-os Dunakeszin. Hát mire odaértem sehol semmi nem maradt, és csak szeptember végefelé kapnak majd új szállítmány, persze kedvezőtlenebb specifikációjú szériát. Nesze neked 3 napon belüli azonnali csere.
Mondta a srác, hogy akkor marad a garanciális szervíz Brnoban 5 napon belül megvan. Mondom akkor jól van, vigyék az egészet a csehekhez. Ja, de akkor jutott az eszébe, hogy pont az előbb volt ott a futár srác (péntek volt) és majd csak kedden jön újra, elmondása szerint, ezért már biztos nem fog visszajönni. Mondtam neki, hogy nem éppen ilyen gördülékenységre számítottam. Erre mondta, hogy Budapesten is van egy garanciális szervízük (habár külsős) és, hogyha odaviszem a gépet akkor lehet, hogy egy napon belül megvan, mert ők gond nélkül ki tudják cserélni a dokkolót, nekik lehet készleten.
Úgyhogy most ott tartok, hogy igazából nem tudom, hogy hova vigyem/küldjem a gépet. Megpróbálom a win8-at a hétvégén újratenni, hátha az a ludas, de még sose csináltam ilyet win8-nál, meg úgy alapból ezt a rendszert 4. napja ismerem, de remélem nem olyan nagy ördöngősség. Mondjuk időm az nem igazán lesz rá

Mindenestre az baromira elgondolkodtatott, hogy egy márkakereskedésben egy egyszerű cserével 3 napon belül nem tudták a problémát megoldani, míg ha a hibridet az Edigitalban vettem volna már, lehet, hogy rég túl lennék ezen az egész mizérián. Mert ott még van készleten, meg az is érdekes, hogy külsős szervízben is lehet készleten.

Na jól van kisírtam, dühöngtem magam, bocss ha sok voltam. De kicsit televan, ami ilyenkor tele szokott lenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Fujifilm X
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OLED TV topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Direkt azért vettem az Acer shopban a gépet, mert reméltem, hogy így sokkal korrektebb lehetőségeim lesznek szimplán ügyintézés, pláne garanciális ügyintézés tekintetében, mintha például egy esetleg nagyobb, ennyire nem specifikus profilú multitól vettem volna. Ezzel szemben 3 napon belül kétszer bumszlizhattam ki Soroksárra a semmiért.