- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltnyiri
tag
SziasztoK!
Pár napja egyszer már a segítségeteket kértem windowsos tábla ügyében, azóta pedig kicsit jobban beleástam magam, és 3 kiszemeltem is lett. Abban reménykedek, hogy tudtok segíteni eldönteni melyik legyen, mert nem igazán ismerem őket!
Acer Aspire Switch 10
Lenovo Miix 3 10
Asus Transormerbook T100TA - lehet hálózatról tölteni igaz? valaki egyszer azt mondta nem, csak USB keresztül de nem akarom elhinni
Én az ASUS vagy Lenovo felé hajlok.
Nem gond ezeknek a SoC-oknak az fhd? Nyilván nem GTA5 maratonra lesz használva, és dokumentum olvasáshoz jól jönnek a plusz pixelek. Vagy nagyon rosszul skálázodna a WIN ilyen méretben? 720p videó legalább megy rajtuk?
A felhasználói igényekről itt írtam.
Előre is köszönöm a segítséget! Ma még is rendelném valamelyiket ha sikerül dűlőre jutni

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO Gaming topik - friss lista (2026.02.10)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs