Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BRIKLY

veterán

Nem tudom,miért kell ezen egymásnak esni. "xy ember megengedhette magának,és vett egy 100 ezres gépet,és boldog vele,de mindezért leszólja a 30 ezres gépet,hogy sz@r,mert kevés a tárhely NEKI! " Neki kell minden frissítés,mert attól lesz boldog,hogy az is elfér. Na és akkor mi van? Van,akinek nem kell a sok "felesleges vacak", és boldogan tudja használni azt,amit Ő megengedhet magának. Nem tudom megérteni,hogy miért nem lehet ezt elfogadni,és miért kell minden új embert a topikban rögtön letámadni,hogy " nem szabad 1/16-os gépet venni". El lehetne magyarázni normálisan,hogy mik a kockázatok,és döntse el magának mindenki,hogy vállalja-e. És mindezek előtt gondoljatok bele,mit tennétek,ha mondjuk fele annyit sem keresnétek,mint most épp,de azért csak jó lenne,ha lenne egy tabletetek. Mondom ezt úgy,hogy megtehettem volna,hogy a fél millió forint értékű kütyüm mellé drágább tabot vegyek,de nem kell,mert ez épp nekem nem munkára kell,míg sok más fontos szerepet játszik.

Na,ezzel én be is fejezem,felesleges vitába szállnom a vastag pénztárcás társasággal. :W Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés. :(

Új hozzászólás Aktív témák