Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Nem tudom,miért kell ezen egymásnak esni. "xy ember megengedhette magának,és vett egy 100 ezres gépet,és boldog vele,de mindezért leszólja a 30 ezres gépet,hogy sz@r,mert kevés a tárhely NEKI! " Neki kell minden frissítés,mert attól lesz boldog,hogy az is elfér. Na és akkor mi van? Van,akinek nem kell a sok "felesleges vacak", és boldogan tudja használni azt,amit Ő megengedhet magának. Nem tudom megérteni,hogy miért nem lehet ezt elfogadni,és miért kell minden új embert a topikban rögtön letámadni,hogy " nem szabad 1/16-os gépet venni". El lehetne magyarázni normálisan,hogy mik a kockázatok,és döntse el magának mindenki,hogy vállalja-e. És mindezek előtt gondoljatok bele,mit tennétek,ha mondjuk fele annyit sem keresnétek,mint most épp,de azért csak jó lenne,ha lenne egy tabletetek. Mondom ezt úgy,hogy megtehettem volna,hogy a fél millió forint értékű kütyüm mellé drágább tabot vegyek,de nem kell,mert ez épp nekem nem munkára kell,míg sok más fontos szerepet játszik.
Na,ezzel én be is fejezem,felesleges vitába szállnom a vastag pénztárcás társasággal.
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Minden, ami hőszivattyú
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MCDODO T03 fejhallgató
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés.